ΕΠΟ - Διαιτησία

 

katevas 2024 1139X350

 

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για ΑΟΧ!

Προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών προκειμένου να εξοφλήσει τους Ανέστη Χατζηλιάδη και Ερίντ Πρίφτη έχει ο ΑΟ Χανιά για να μην του αφαιρεθούν βαθμοί.

Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε την Πέμπτη (16/03) το Διαιτητικό Δικαστήριο, καθώς υπάρχει τελεσίδικη απόφαση της Α' ΕΕΟΔ που κοινοποιήθηκε την ίδια ημέρα.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα των Χανίων θα πρέπει να πληρώσει έως την Τρίτη (21/03).

Εάν αυτό δεν συμβεί μέχρι τις 21 Μαρτίου, τότε θα έχει πέντε επιπλέον εργάσιμες για να τακτοποιήσει την οφειλή και να πάρει πίσω τους βαθμούς.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Αριθμός απόφασης 26/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 27/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ερντίν Πρίφτη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

23

korokidas e n

gkioulekas

kaminioti

dimiourgia

lafiamma

54

karditsaSPORT football