ΕΠΟ - Διαιτησία

 

katevas 2024 1139X350

 

Τέλος η σεζόν για Κουρομπίλια!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Σεζόν τέλος πλέον, για τον διαιτητή Μάριο Λαμπρόπουλο από την Ηλεία και πέντε βοηθούς από τον πίνακα της Super League, ανάμεσά τους και η Χρυσούλα Κουρομπίλια.

Οι άλλοι τέσσερις είναι οι Γεωργαράκος, Τσολάκης, Φραγκιαδάκης, Σταυρουλάκης.

Οι έξι κόπηκαν στα έκτακτα αγωνιστικά τεστ των βοηθών της Super League, που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (27/3) στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, έπειτα από απόφαση που πήρε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας την προηγούμενη εβδομάδα, μετά και τα αλλεπάλληλα λάθη των βοηθών στις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Μάριος Λαμπρόπουλος είχε κοπεί και στα τεστ που είχαν γίνει πριν από ένα μήνα ενώ από την αρχή της σεζόν έχει οριστεί σε ελάχιστα παιχνίδια (Πλατανιάς - Παναιτωλικός 0-0, Πανιώνιος - Ολυμπιακός 0-2) μιας και βρίσκεται στη λίστα των... "ανεπιθύμητων" διαιτητών.

Αναφορικά με την Κουρομπίλια -κατάγεται από την Καρδίτσα-, η διεθνής βοηθός ρέφερι από την Δυτική Αττική έτρεξε αν και προερχόταν από γαστρεντερίτιδα κι ενώ στις 23/3 ήταν στην τριάδα του αγώνα Fortuna Hjorring -Manchester City για την προημιτελική φάση του Champions League Γυναικών.

Τώρα πλέον, θα προετοιμαστεί για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί την περίοδο 16 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου στην Ολλανδία.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024