Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Ντανίλο!

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι και επίσημα από την Κυριακή (23/7) ο Ντανίλο, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας που βρίσκεται στην Αμερική για το International Champions Cup.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Μάντσεστερ Σίτι. Υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους, αλλά ήταν πάντα μια φιλοδοξία μου να παίξω για τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Μόλις έμαθα για το ενδιαφέρον του, ήξερα αμέσως ότι ήθελα να γίνω παίκτης της Σίτι. Ανυπομονώ για το νέο ξεκίνημα και θέλω πολύ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες", τόνισε το νέο μεταγραφικό (και πέμπτο συνολικά μέσα στο καλοκαίρι) απόκτημα των "πολιτών".

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, δεν έκρυψε την ευχαρίστηση του για την απόκτηση του Ντανίλο: "Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, που προσφέρει ποιότητα στην ομάδα. Μπορεί να λειτουργήσει σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους, τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή, αυξάνοντας τις επιλογές του Πεπ ενόψει της νέας σεζόν. Νιώθουμε πως συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να πετύχει στην Σίτι και ανυπομονούμε να τον βοηθήσουμε να βελτιωθεί όσο θα είναι μαζί μας".

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

kavouris

samaras

garavelas

mixalis

giannousas

karagiannis

52

5758

kyriakopoulos

46

karditsaSPORT football