Α' ΕΠΣΚ

 

katevas 2024 1139X350

 

Αιφνίδιο "διαζύγιο" Ηρακλή Σοφάδων με Κουτρούλια!

undertitle a epsk

 

vila

Δεν πρόλαβε καν να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΚ και η συνεργασία του Ηρακλή Σοφάδων με τον πολύπειρο Μάκη Κουτρούλια, λύθηκε οριστικά.

Πρόκειται για ένα αιφνίδιο... "διαζύγιο" ανάμεσα στις δύο πλευρές που αναγκάζει τους ιθύνοντες του Ηρακλή να ψάξουν για τον αντικαταστάτη του έμπειρου αμυντικού, το κενό του οποίου δύσκολα θα καλυφθεί.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Σοφαδίτικης ομάδας, ο Μάκης Κουτρούλιας υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα αναγκάζοντάς τους να προχωρήσουν σε αυτή την απόφαση.

Πλέον, ο αριστεροπόδαρος αμυντικός μένει ελεύθερος από τον Ηρακλή Σοφάδων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaSport, βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές με τη Δόξα Μητρόπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Σοφάδων ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μάκη Κουτρούλια λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος στην αναμέτρησης του περασμένου Σαββάτου (2/12) με αντίπαλο τον Σώκρατες, που είχε "αποδέκτες" τον προπονητή, τους συμπαίκτες του, την Διοίκηση αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας που παρακολούθησαν το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Παράλληλα, το ΔΣ του Ηρακλή Σοφάδων σημειώνει ότι ο Μάκης Κουτρούλιας προσέφερε αρκετά στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας".

Το Δ.Σ. του Ηρακλή Σοφάδων

 

Pin It

 
a g1 epsk

   Διαβάστε ακόμη...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

destro new

papadakos

maxairas

sverwnis

mattas

maschio

kaniouras vaios

kalliaras

karditsaSPORT football