Α' ΕΠΣΚ

 

katevas 2024 1139X350

 

Με ανατροπή και... Μπουντούρη η Μητρόπολη!

undertitle a epsk

 

vila

Μια δύσκολη αναμέτρηση μέσα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο από τη συνεχή βροχόπτωση έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (10/2) η Δόξα Μητρόπολης.

Οι "κιτρινόμαυροι" υποδέχτηκαν τον πάντα υπολογίσιμο ΑΟ Μυρίνης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΚ.

Η Δόξα κατάφερε να πάρει τη νίκη (3-1) και μάλιστα με ανατροπή, στην οποία τα μέγιστα συνέβαλε η παρουσία του Σωκράτη Μπουντούρη στο αρχικό σχήμα (πέτυχε το 3ο γκολ της ομάδας του).

Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και σε μια κόντρα αιφνιδίασαν κάνοντας το 0-1, με τον Δημήτρη Κανιούρα στο 18'.

Η Μητρόπολη στη συνέχεια αύξησε την πίεσή της και στο 41' μετά από αυτογκόλ του Χατζηγωργίου, έφερε το ματς στα ίσια.

Μάλιστα, πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45' ο Μυργιώτης έκανε το 2-1 για τη Δόξα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

Στο δεύτερο μέρος οι "κιτρινόμαυροι" είχαν τον έλεγχο και στο 59' "κλείδωσαν" τη νίκη όταν ο Σωκράτης Μπουντούρης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Δόξα έφτασε τους 53 βαθμούς στο -5 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, ο οποίος έχει ένα ματς λιγότερο.

Συνθέσεις:

Δόξα Μητρόπολης (Βασίλης Χασιώτης): Τσιαντούλας, Ζάρρας, Φακίτσας, Παπαμαργαρίτης, Βαγγελάκος, Τσέλιος, Παππάς, Μυργιώτης, Τσιρογιάννης, Ρόβας Κ., Μπουντούρης.

ΑΟ Μυρίνης (Κώστας Τσίλιας): Αναστασίου, Κοράκης Π., Ζαμάνης, Αδαμόπουλος Π., Χατζηγεωργίου, Αδαμόπουλος Θ., Μιχαήλ, Κανιούρας Δ., Κανιούρας Β., Πατσιούρας, Γιαννόπουλος.

 

Pin It

 
a g1 epsk

   Διαβάστε ακόμη...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

destro new

papadakos

maxairas

sverwnis

mattas

maschio

kaniouras vaios

kalliaras

karditsaSPORT football