Α' ΕΠΣΚ

 

katevas 2024 1139X350

 

Άρεσε στη Ματαράγκα η ΑΕ Καππαδοκικού!

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 

Το απόγευμα της Tρίτης (30/8) πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι για την ΑΕ Καππαδοκικού, το τέταρτο κατά σειρά εκτός έδρας απέναντι στην φιλόδοξη ομάδα του Θεσσαλικού Ματαράγκας η οποία αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΚ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους οι οποίοι έδειξαν καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ωστόσο να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα Μάριο Σαΐνη.

Στα πρώτα 20 λεπτά μάλιστα είχαν τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα.

Μετά το 20λεπτο η Α.Ε.Κ. ισορρόπησε το παιχνίδι είχε δυο τελικές προσπάθειες με τον Κατέβα στην πρώτη να αποκρούει το σουτ του Σαΐνη και την δεύτερη το σουτ του Καρατζόγλου που πέρασε λίγο έξω από την εστία του τερματοφύλακα του Θεσσαλικού. Έτσι το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο μέρος η Α.Ε.Κ. μπήκε πιο δυνατά και άνοιξε το σκορ όταν ο Καρατζόγλου σέντραρε από δεξιά ο Αναγνωστόπουλος βρήκε με κεφαλιά τον Σαΐνη και αυτός με προβολή έκανε το 0-1.

Μάλιστα στο 67' ευτύχισε να διπλασιάσει τα δικά του τέρματα αλλά και της ομάδος του γράφοντας το 0-2 με όμορφο σουτ.

Όμως λογαριασμό με τα δίχτυα άνοιξε και ο Αναγνωστόπουλος στο 70' όταν από το ύψος της μεγάλης περιοχής "κεραυνοβόλησε" τον τερματοφύλακα Κατέβα στέλνοντας για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-3.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 74' όταν σε σουτ βολίδα του Σαΐνη Μάνθου για τους γηπεδούχους η μπάλα κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Καππαδοκικού, για το 1-3.

 

Pin It

a_epsk_below

 
10
11
12
 

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024