ΕΠΣ Καρδίτσας

Καταγγέλει Παπαϊωάννου ο Παλάσκας!

Αίσθηση είχαν προκαλέσει πριν μερικές εβδομάδες οι δηλώσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου μετά τον αγώνα της Λαμίας κόντρα στην Καλλιθέα.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Φθιώτιδας είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: "Είχα πληροφορίες ότι ήμασταν στημένοι. Μου έλεγαν να προσέξω τον βοηθό διαιτητή από διπλανή πόλη. Τελικά ήμασταν στημένοι κανονικά. Είναι από κάποιες συγκεκριμένες ΕΠΣ κάποιοι διαιτητές που ήμασταν στημένοι. Κάποιοι θα καταλάβουν τι εννοώ, Θεσπρωτίας και Καρδίτσας. Από μία συγκεκριμένη μεριά έρχεται το στήσιμο".

Σύμφωνα, λοιπόν με σημερινό (10/1) δημοσίευμα της εφημερίδας "Live Sport", ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας κατέθεσε στη Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ καταγγελία σε βάρος του Παπαϊωάννου, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Μάλιστα, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Επιτροπής, Ιωάννη Δρόσο του ανέφερε: "Η Ένωσή μας είναι υπέρ της εξυγίανσης στον χώρο του ποδοσφαίρου, γι' αυτό ζητάμε να κληθεί ο κύριος Παπαϊωάννου και να διευκρινίσει τι εννοούσε με τις δηλώσεις του".

Αξίζει να αναφέρουμε πως μέχρι σήμερα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν έχει ασκήσει δίωξη σε βάρος του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

 

SHARE:  

   Δείτε ακόμα...

GEORGIOULOGOiassis8670116770

spitiko

7172

75

karditsaSPORT football