Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Θέλει Ακαδημία σε Ευρωπαϊκά πρότυπα η Παναχαϊκή!

Την Τετάρτη (27/9) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πλάνου λειτουργίας των τμημάτων υποδομών της Παναχαϊκής 1891.

Στο Επιμελητήριο Αχαΐας έδωσαν το παρών μέλη του συλλόγου και εκπρόσωποι του Τύπου. Εκεί, πρώτος το λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος των "ροσονέρι", Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος αφού καλωσόρισε Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών, Φώτη Παπαπαναγή, τόνισε ότι θα γίνουν τα μέγιστα, για να του παρέχουν τις κατάλληλες συνθήκες δουλειάς.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Κώστας Κατσουράνης, λέγοντας πως επίκεντρο θα είναι τα ίδια τα παιδιά, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε ότι στόχος είναι οι νεαροί αθλητές να γίνουν πρώτα σωστοί άνθρωποι, και ύστερα αθλητές.

Ο παρουσιαστής του πλάνου λειτουργίας των τμημάτων υποδομών, Φώτης Παπαπαναγής, δήλωσε πως συμβαδίζει με τις σκέψεις του Κατσουράνη, ενώ χαρακτηριστικά είπε: "Αν γυρνούσαν όλοι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα που τους ανέδειξε, θα είχαμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Το όραμα του Κώστα Κατσουράνη έχει γίνει και δικό μου από τον Αύγουστο. Στόχος μας είναι μία Ακαδημία σύγχρονη σε ευρωπαϊκά πρότυπα, δημιουργώντας σωστούς χαρακτήρες που θα στελεχώνουν την πρώτη ομάδα. Το brand name της Παναχαϊκής είναι από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα".

Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Μπακαλάρος, ο Α’ Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, το Μέλος του Δ.Σ. Μιχάλης Ευσταθίου καθώς και οι Γιώργος Κυριακόπουλος, Ηλίας Κυριακίδης, Μιχάλης Γεωργόπουλος, Ηλίας Σορώκος και αρκετοί άλλοι.

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

kavouris

samaras

garavelas

mixalis

giannousas

karagiannis

52

5758

kyriakopoulos

46

karditsaSPORT football