Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Γκαραβέλης: "Έχουμε θετική πορεία"

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ionian Channel, ο Θανάσης Γκαραβέλης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία του Παναιγιαλείου.

Ο γκολκίπερ των "μελανόλευκων" ευχαρίστησε τον Δημήτρη Σπανό για τις ευκαιρίες που του έχει δώσει, ενώ τόνισε πως με νίκη κόντρα στη Σπάρτη ο στόχος της σωτηρίας θα έχει επιτευχθεί.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον δανεισμό του στον Παναιγιάλειο και την έως τώρα πορεία: "Ήρθα τον Ιανουάριο μετά την παραχώρηση του Στρέζου στον ΟΦΗ. Για να είμαι ειλικρινής γνώριζα και την ομάδα και τον Γιώργο που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Ήρθα για να προσφέρω, ο προπονητής με εμπιστεύτηκε, με έβαλε αμέσως να παίξω και να βοηθήσω. Ως τώρα την πορεία θα την χαρακτήριζα θετική. Ειδικότερα το πρώτο διάστημα κάναμε κάποιες νίκες πολύ σημαντικές για να μπορέσουμε να ανέβουμε στη βαθμολογία, να φτάσουμε μέχρι και τη μέση. Το τελευταίο διάστημα είχαμε κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα σε κάποια πιο δύσκολα παιχνίδια. Παρόλα αυτά η πορεία είναι θετική και αυτό το βλέπουμε και στη βαθμολογία. Μετά από μία σειρά δύσκολων αγώνων ήρθαν οι διακοπές. Χρειαζόμασταν και το τρίποντο με τον Πανθρακικό για να ξεκολλήσουμε από τους 30 βαθμούς. Έχουμε ακόμα μια εβδομάδα να δουλέψουμε και να επικεντρωθούμε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Σπάρτη, να κερδίσουμε και να αισθανθούμε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια".

Για το αν θεωρεί πως πρέπει να αλλάξει κάτι για να λυθεί το πρόβλημα στο σκοράρισμα: "Δεν θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξουμε κάτι. Περισσότερο λόγω συγκυριών δεν σκοράρουμε. Όπως με τον ΟΦΗ όπου είχαμε κλασικές ευκαιρίες. Δεν μας αγχώνει. Θα έρθουν τα γκολ. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και θεωρώ ότι στα επόμενα ματς δεν θα υπάρχει καν αυτό".

Για τη συνέχεια και τι υπόσχεται στον κόσμο: "Εμείς σε κάθε αγώνα θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Κάθε ματς θα μπαίνουμε να κερδίσουμε αρχής γενομένης από την Κυριακή. Το θεωρώ πολύ σημαντικό. Μετά έχουμε δύο εκτός να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε. Με ένα τρίποντο θα είμαστε αρκετά κοντά στη σωτηρία, επομένως ας έρθει αυτό να πάνε όλα καλά και θα δούμε τη συνέχεια διαφορετικά".

Για τη θέση του τερματοφύλακα: "Είναι μία θέση που χρειάζεται μεγαλύτερη ευθύνη. Πόσω μάλλον στη χώρα μας που θεωρούμε ότι ο τερματοφύλακας αν δεν είναι 30 δεν είναι έμπειρος, επομένως δύσκολα οι προπονητές εμπιστεύονται κάποιον μικρότερο. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την ομάδα και από τον προπονητή μου. Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε. Νομίζω ότι ανταπεξήλθα μέχρι τώρα. Μπορεί σε κάποια ματς να σταθήκαμε άτυχοι ή τυχεροί, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε και στα επόμενα να δώσουμε στους φιλάθλους τη χαρά της νίκης".

 

Pin It
b g2 epsk
 

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024