Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Υποβιβάζεται... ο ΑΟΧ!

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Football League, επέβαλε στοn ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης των βαθμών μιας νίκης για όσα ματς αγωνίστηκε χωρίς να έχει πιστοποιητικό συμμετοχής, κάτι που συνεπάγεται τον υποβιβασμό του.

Παράλληλα, η ομάδα καλείται να πληρώσει πρόστιμο 6.000 ευρώ. Όπως ανακοινώθηκε, η πρόσθετη παρέμβαση της Καλλιθέας, η οποία επωφελείται αν υποβιβαστεί ο ΑΟΧ, δεν έγινε δεκτή.

Πάντως, οι Κρητικοί θα καταθέσουν σύντομα έφεση, ελπίζοντας η ποινή να μετατραπεί σε πρόστιμο.

Αναλυτικά:

"Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1 περ. ε’ του Παραρτήματος Α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με τα άρθρα 77Α και 78 ν.2725/1999. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλούμενη τις κάτωθι ποινές: i) την ποινή της αφαίρεσης των βαθμών μιας (1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2016 – 2017) και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση, ήτοι, από την ανάκληση του επίδικου πιστοποιητικού και για όσο διαρκεί η παράβαση και ii) χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ".

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

kavouris

samaras

garavelas

mixalis

giannousas

karagiannis

52

5758

kyriakopoulos

46

karditsaSPORT football