Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Ορτέγκα: "Ευχαριστημένος από όλα στον ΟΦΗ"

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, ο Ισπανός εξτρέμ, Αρμίτσε Ορτέγκα εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Κρητικούς, ενώ αναφέρθηκε και στο πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Νομίζω ότι έχω κάνει πολύ καλή επιλογή. Ο ΟΦΗ είναι μια ιστορική και μεγάλη ομάδα της Ελλάδας και τα έχει όλα για να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Για το λόγο αυτό ήρθα και εγώ. Για να τον βοηθήσω να πετύχει αυτό το στόχο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που έχω συναντήσει μέχρι τώρα. Από τους συμπαίκτες μου, την ομάδα, τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή. Όλα είναι πολύ καλά".

Για το πρώτο του γκολ στη φιλική νίκη επί του ΑΟΤ: "Το χάρηκα πολύ και για μένα, αλλά περισσότερο για την ομάδα. Με τα Τρίκαλα, είχαμε καλύτερη εικόνα από ότι στο πρώτο φιλικό με την Παναχαική. Είναι ακόμη νωρίς όμως. Θα γίνουμε πολύ καλύτεροι και όταν αρχίσει το πρωτάθλημα, θα είμαστε πανέτοιμοι. Για μένα το σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα, με κάθε τρόπο σε κάθε παιχνίδι. Είτε με γκολ, είτε με κάποια ασίστ. Στόχος μου είναι η ομάδα να κερδίζει. Αυτό είναι το σημαντικό".

Για τη δουλειά που γίνεται στο Καρπενήσι: "Δουλεύουμε πολύ στη φυσική κατάσταση και αυτό είναι σημαντικό. Κάνουμε σκληρή δουλειά εδώ στο βουνό, για να έχουμε δυνάμεις και αυτοπεποίθηση στο υπόλοιπο της χρονιάς. Επίσης μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο και γινόμαστε ομάδα".

Για τον προσωπικό του στόχο: "Περιμένω πως και πώς να αρχίσει το πρωτάθλημα! Όχι μόνο εγώ αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και αυτό θα φανεί στα επίσημα παιχνίδια".

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

kavouris

samaras

garavelas

mixalis

giannousas

karagiannis

52

5758

kyriakopoulos

46

karditsaSPORT football