Γ' Εθνική

 

katevas 2024 1139X350

 

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία η Θήβα!

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία εξέδωσε το ΔΣ του ΑΟ Θήβα, με την οποία εξέφρασε τα παράπονά του μετά την αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, τονίζοντας ότι απαιτεί ισονομία.

Αναλυτικά:

"Ισονομία για την ομάδα μας αγνοείται από τους διαιτητές, οι οποίοι δεν σέβονται τον κόπο μας και τα χρήματα που βάζει το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ σε χαλεπούς καιρούς και σε ένα πρωτάθλημα του οποίου οι πόροι είναι από εισιτήρια και κάποιες διαφημίσεις.

Σήμερα αποβλήθηκε μόνο τερματοφύλακας μας Γιώργος Μόνος μας σε μια διαμάχη που έγινε στο 94ο λεπτό μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων! Αλήθεια μονό ο τερματοφύλακας μας ήταν από την αντίπαλη ομάδα δεν χειροδίκησε κανένας; Το νούμερο 4 του Αχιλλέα Φαρσάλων δεν κάνει τίποτα; Η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας αλλά ο διαιτητής με τον βοηθό του είδαν μόνο τον τερματοφύλακα του ΑΟ ΘΗΒΑ. Χώρια ότι τα φάουλ σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν μόνο για την αντίπαλη ομάδα και όλα τα σφύριγμα του κυρίου Βλάχου ήταν τουλάχιστον προκλητικά!

Δεν μπορεί ο ΑΟ ΘΗΒΑ και τα χρήματα που δαπανούνται σε αυτή την ομάδα και σε κάθε ομάδα να γίνονται έρμαιο στον καθένα διαιτητή που πρώτα από όλα δεν σέβεται τον εαυτό του και εκτίθεται.
Απαιτούμε πλέον ισονομία και μόνο ισονομία, ούτε εύνοια, ούτε αδικία και εξυγίανση με περισσότερη βρωμιά δεν γίνεται κύριε Καλύβα.

Εμείς έχουμε μάθει στα δύσκολα και θα αντεπεξέλθουμε και στα πολύ δύσκολα. Όλοι σας και μόνοι μας!

Το Δ.Σ.".

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

fytilis

parainesis

28

stathis2

froutogeuseis

tantos rizos70

karditsaSPORT football