Γ' Εθνική

 

katevas 2024 1139X350

 

Με απουσίες ο Αλμυρός κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων!

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

Με στόχο να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις και τα τρίποντα θα υποδεχτεί ο Αλμυρός τον ΑΟ Σελλάνων το μεσημέρι του Σαββάτου (17/2, 15:00), στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο Κώστας Σταματίου κι οι ποδοσφαιριστές του, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, προετοιμάστηκαν για την δύσκολη αναμέτρηση που ακολουθεί κόντρα στον ΑΟΣ.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα των "κυανόλευκων" έχουν φέρει άσχημο κλίμα και η νίκη θεωρείται μονόδρομος προκειμένου να επέλθει ηρεμία.

Στα αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλμυρός αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, καθώς ενδέχεται να στερηθεί την αγωνιστική παρουσία τεσσάρων βασικότατων ποδοσφαιριστών του.

Δύο εκ των οποίων μένουν σίγουρα εκτός, λόγω τιμωριών. Ο λόγος για τον Κιπτίου που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει για μία αναμέτρηση, αλλά και για τον Σαββίδη, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Ρήγα και θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στον ΑΟΣ.

Από κει και πέρα, παραμένουν οι Κώστας Φλίγκος και Άρης Μιχάλης. Οι δύο επιθετικοί του ΓΣΑ ταλαιπωρούνται από ιώσεις, ανεβάζοντας, μάλιστα, και πυρετό τα τελευταία 24ωρα. Παρ' όλα αυτά, ο Σταματίου τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, ευελπιστώντας πως μέχρι την ώρα έναρξης της αναμέτρησης, θα είναι καλύτερα.

Τέλος, σταθερά απών είναι ο Κρανάς, λόγω τενοντίτιδας, ενώ στα θετικά λογίζεται η επιστροφή του Κοντοβά, που εξέτισε κόντρα στον Ρήγα.

Αναλυτικά η αποστολή του Αλμυρού:

Σταυράκης, Τσομπανόπουλος, Καψιώτης, Μπαρούτας, Χολέβας, Κόκκας, Στουρνάρας, Αλεξανδρής, Θωμαΐδης, Γκατζούλης, Κοντοβάς, Μιχάλης, Σκοπελίτης, Φλίγκος, Τσιουρής, Μπιρμπίλης, Αράπης, Πραττής.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

PALAMAS XOROS 2024