Γ' Εθνική

 

katevas 2024 1139X350

 

Συνεχίζουν μαζί ΟΦΙ και Μάγγος!

Ο Γιάννης Μάγγος αποτέλεσε τον πρωτομάστορα της φετινής εξαιρετικής πορείας του ΟΦ Ιεράπετρας.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός οδήγησε τον ΟΦΙ στην 3η θέση του 8ου ομίλου, στην παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική.

Παράλληλα, οι "μελανόλευκοι" κατέκτησαν το Κύπελλο και το Super Cup Λασιθίου.

Η διοίκηση του ΟΦΙ επιβράβευσε τον Γιάννη Μάγγο για την απόλυτα επιτυχημένη σεζόν, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο.

Ο νεαρός προπονητής απάντησε καταφατικά και από τον Απρίλη κιόλας σχεδιάζει τον ΟΦΙ της σεζόν 2018-19!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με τον Γιάννη Μάγγοστον προπονητικό πάγκο θα αγωνισθεί ο ΟΦΙ στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και την επόμενη σεζόν 2018-19. Ταυτόχρονα ο Γιάννης Μάγγος θα έχει την εποπτεία όλων των τμημάτων του ΟΦΙ (Ακαδημίες, ΝΕΟΙ ΟΦΙ, ΟΦΙ).

Αυτά αποφασίσθηκαν στο Δ.Σ. του ΟΦΙ της Δευτέρας 16-4-2018. Είχε προηγηθεί συνάντηση του προέδρου του ΟΦΙ κ. Θανάση Χηνόπουλου με τον Γιάννη τον Μάγγο.

Το σκεπτικό της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. του ΟΦΙ ήταν το γεγονός ότι η χρονιά που μόλις τελείωσε ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Και με δεδομένες τις αντίξοες συνθήκες με τις οποίες ξεκίνησε , σίγουρα σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας πιστώνεται στον Γιάννη τον Μάγγο.

Ως εκ τούτου , και με δεδομένη την επιθυμία του προπονητή μας να παραμείνει στον ΟΦΙ , δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος για άλλη επιλογή.

Πλέον όλοι μας στον ΟΦΙ , έχουμε μία μικρή πολυτέλεια χρόνου σε σχέση με πέρυσι , να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε . Και αυτό αρχίσαμε ήδη. Δίνοντας την δέουσα βαρύτητα πλέον και στις Ακαδημίες και την μικρή μας ομάδα.

Καλή επιτυχία και στη νέα σεζόν Γιάννη".

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

fytilis

parainesis

28

stathis2

froutogeuseis

tantos rizos70

karditsaSPORT football