Γ' Εθνική

 

katevas 2024 1139X350

 

Στον Απόλλων Λάρισας ο Πέντα!

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Απόλλων Λάρισας, με τη διοίκηση των κυανόλευκων να συμφωνεί σε όλα με τον Μαρτσέλο Πέντα.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αποτελούσε στυλοβάτη της μεσαίας γραμμής του Αιγινιακού τα τελευταία χρόνια και αναμένεται πλέον να αποτελέσει τον ηγέτη της Λαρισινής ομάδας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Με αστραπιαίες και συντονισμένες κινήσεις ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, κατάφερε να έρθει σε μια σημαντική συμφωνία με τον γνωστό Αργεντινό ποδοσφαιριστή Marcelo Alejandro Penta, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν η "κολόνα" του Αιγινιακού και παλαιότερα και του Πιερικού, που τον έφερε στην Ελλάδα.

Ο Marcelo Alejandro Penta που αποτελούσε "μήλο" της έριδος για την Βέροια αλλά και πολλές ομάδες της Football League και της Γ' Εθνικής κατηγορίας, έμεινε κατάπληκτος από την εν γένει παραγοντική στάση ευγένειας και το όραμα του προέδρου μας, κ. Παναγιώτη Μαντζανά, για την ομάδα μας.

Έτσι το βράδυ του Σαββάτου (23/07) η συμφωνία οριστικοποιήθηκε και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, σε γνωστό παραλιακό μαγαζί του Πλαταμώνα".

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

fytilis

parainesis

28

stathis2

froutogeuseis

tantos rizos70

karditsaSPORT football