Γ' Εθνική

 

katevas 2024 1139X350

 

Θεοδοσιάδης: "Έχουμε ακόμα 12 τελικούς"

Εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί με τον Απόλλωνα Λάρισας ο Σάκης Θεοδοσιάδης, με τον οποίο βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στη Football League.

 

Την Τετάρτη ο πρώην τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας μίλησε στο AEL Radio για τη φετινή σεζόν, αλλά και για τους "βυσσινί", στους οποίους έχει περάσει ως παίκτης για 1,5 χρόνο.

Αναλυτικά:

Σε ερώτηση για το προσεχές παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό και το τι βλέπει ως προσέγγιση από τους προπονητές είπε: "Καταρχάς είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες λόγω της βαθμολογικής τους θέσης, ειδικά ο Λεβαδειακός που προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Εγώ αυτό που εύχομαι επειδή πέρασα και από τις δυο ομάδες είναι να μείνουν στην κατηγορία. Σίγουρα είναι παιχνίδι που θα παίξει ρόλο και η έδρα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δεν θα κρίνει απολύτως τίποτα γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Σίγουρα όμως θα είναι μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ για τον νικητή. Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι και θεωρώ θα πάει σε όποιον το θέλει περισσότερο".

Σε ερώτηση για την κατάσταση των δυο ομάδων ανέφερε: "Στην κατάσταση που είναι τόσο ο Λεβαδειακός όσο και η Λάρισα θα κριθεί και στην στρατηγική των προπονητών και το πλάνο. Πάντως η ουσία είναι οι βαθμοί και θεωρώ ότι και για τις δυο ομάδες θα είναι παιχνίδι υπομονής, θα προσέχουν περισσότερο την αμυντική τους λειτουργία και θα πασχίσουν για ένα αποτέλεσμα, ειδικά ο Λεβαδειακός".

Σε ερώτηση για το ότι όπως φαίνεται από τον βαθμολογικό πίνακα, η ισοπαλία δεν βολεύει τους δυο δήλωσε: "Δεν μπορείς να προδικάσεις ένα αποτέλεσμα γιατί και οι δυο προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα ειδικά ο Λεβαδειακός ο οποίος παρα την αλλαγή προπονητή έχει την ίδια εικόνα ως ομάδα. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα ακόμα έχει δρόμο το πρωτάθλημα και οι δυο ομάδες θέλουν ηρεμία, ισορροπίες και μέσα από την δουλειά να πετύχουν τον στόχο της παραμονής".

Σε ερώτηση για τον Απόλλωνα Λάρισας είπε: "Το μυαλό μας κάθε εβδομάδα είναι προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι και όταν τελειώνει να έχουμε αδειάσει ποδοσφαιρικά και να έχουμε τους τρεις πόντους. Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία μας, τα συγχαρητήρια πάνε στους παίκτες καθώς αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, οι κύριοι εκφραστές. Έχουμε ακόμα 12 ματς, 12 τελικούς και με εργατικότητα, ταπεινότητα θα προσπαθήσουμε κοιτώντας ένα ένα τα παιχνίδια να φτάσουμε στον στόχο και αν μπορέσουμε να βγούμε πρώτοι".

Σε ερώτηση για τον 1,5 χρόνο που έπαιξε ΑΕΛ, βιώνοντας και την μάχη της παραμονής και της ανόδου, συν το ότι με τον Απόλλωνα είναι σε φάση πρωταθλητισμού και αν βαραίνει άγχος την ομάδα ανέφερε: "Αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρχει ηρεμία, από εκεί και πέρα ψυχολογία στην ομάδα για να πιστεύει στον στόχο. Οι βάσεις έχουν μπει από το καλοκαίρι, έχουμε ηρεμία, υγεία, η ομάδα δουλεύει κάτω από άριστες συνθήκες και αυτό βγαίνει στα παιχνίδια. Παιχνίδι με παιχνίδι το πιστεύουν και οι παίκτες και πάμε για ότι το καλύτερο μέχρι το τέλος".

Σε ερώτηση για το καλό κλίμα που φαίνεται στην ομάδα ακόμα και στα άσχημα αποτελέσματα δήλωσε: "Είμαστε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και δεν μπορείς ποτέ να προδικάσεις τις ισορροπίες και την φύση ενός παιχνιδιού. Στα παιχνίδια δείχνει η ομάδα χαρακτήρα και στόφα".

Σε ερώτηση αν υποθετικά ήταν προπονητής της ΑΕΛ τι θα έλεγε στους παίκτες του ενόψει Λεβαδειακού είπε: "Να ξεχειλίζει το πάθος. Να μπούνε μέσα και να καταθέσει ο καθένας ότι έχει και δεν έχει, είναι παιχνίδι στην έδρα τους με σύμμαχο τον κόσμο και να είναι κυρίαρχοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό".

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

fytilis

parainesis

28

stathis2

froutogeuseis

tantos rizos70

karditsaSPORT football