Γ' Εθνική

 

katevas 2024 1139X350

 

Αρκετά πικραμένος ο Μπύρος!

Το "παρών" στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Δόξας Δράμας έδωσε ο Γιάννης Μπύρος και με την τοποθέτησή του φάνηκε ότι είναι αρκετά πικραμένος από όσα έζησε φέτος.

Ο κύριος χορηγός των "μαυραετών" αναφέρθηκε σε ό,τι τον στενοχώρησε στη διάρκεια της σεζόν, ενώ τόνισε ότι θα αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει να βάζει χρήματα στην ομάδα μόνο αν εκλεγεί μια διοίκηση με όραμα και που θα βασίζεται στη διαφάνεια.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση Μπύρου:

"Όταν πέρυσι ήρθα να βοηθήσω την ομάδα, είπα πως δε γνωρίζω από ποδόσφαιρο.

Στους 10 μήνες που είμαι στο ποδόσφαιρο γνώρισα, λοιπόν, τα εξής:

1) Γνώρισα πως αυτοί που μέχρι χθες βοηθούσαν αφιλοκερδώς την ομάδα, μπορούν να εξαφανιστούν και να εμφανιστούν μόνο ιδεολόγοι που θέλουν χρήματα για να τη βοηθήσουν.

2) Γνώρισα πως μπορεί αυτοί που μέχρι χθες έλεγαν ότι έβαλαν χρήματα στην ομάδα, να εξαφανιστούν ξαφνικά.

3) Γνώρισα πως μπορούν να σε κάνουν όλοι καλό κουμάντο για να ξοδέψεις τα χρήματά σου, κρίνοντας για το αν έπιασαν τόπο.

4) Γνώρισα πως όλοι θέλουν να δημιουργηθεί κάτι πολύ καλό, πρωτοπόρο και θεαματικό, που να μη τους στοιχίζει παραπάνω από 33 cents ημερησίως, όσο κάνει ένα διαρκείας των 100 ευρώ, αλλά να μας δώσει χαρά, περηφάνια και συγκίνηση για όλη μας τη ζωή.

5) Γνώρισα πόσοι λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά αγαπούν την ομάδα και θέλουν να τη βοηθήσουν.

6) Γνώρισα πως όλοι θεωρούν την ομάδα δική τους, αλλά είδα πολύ λίγους να την αγαπούν και να τη φροντίζουν όπως αγαπούν και φροντίζουν πράγματα δικά τους.

7) Γνώρισα πως μπορείς να μην αφήνεις ικανοποιημένους τους ανθρώπους, ό,τι και να κάνεις, όσο και να ματώνεις.

8) Γνώρισα πως μπορείς να βάλεις χρήματα αλλά να μην πιάνουν τόπο, καθώς σε έναν αγώνα 90 λεπτών μπορούν να γκρεμιστούν όλα.

9) Γνώρισα πως ακόμα και όταν η ομάδα σου διεκδικεί την άνοδο με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, μπορεί να μη στηριχτεί από παραπάνω από 50 άτομα (Νάουσα).

10) Γνώρισα πως είναι να βρίσκεται η ομάδα στη 2η θέση, διεκδικώντας ακόμα το πρωτάθλημα και οι φίλαθλοι να αδιαφορούν και να την εγκαταλείπουν.

11) Γνώρισα πως έως και ο τελευταίος φίλαθλος ξέρει να σε καθοδηγήσει.

12) Γνώρισα πως όταν σε δουν να βάζεις το χέρι στη τσέπη για να κάνεις ένα κοινό καλό, σε αφήνουν να το ολοκληρώσεις μόνος σου, ‘για να πάρεις μόνος σου τα εύσημα’.

13) Γνώρισα πως όσο βάζεις χρήματα στην ομάδα θα είσαι αγαπητός και όταν σταματήσεις (επειδή ποτέ δεν ξέρεις τη θα σου ξημερώσει) θα έρθει η κατακραυγή.

14) Γνώρισα πως όποιον και να έχεις δίπλα σου θα χαρακτηριστεί λαμόγιο.

15) Γνώρισα πως η ενασχόλησή σου με την ομάδα μπορεί να σε κάνει να μην έχεις προσωπικό χρόνο.

16) Γνώρισα πως μπορείς να εγκαταλείψεις τη δουλειά σου για να ασχοληθείς μόνο με τα θέματα της ομάδας και πως κάνοντας κάτι τέτοιο μπορείς να καταστραφείς.

17) Και επειδή γνώρισα τόσα πολλά και με φόβισαν άλλα τόσα, αποφάσισα να μην είμαι στην πρώτη γραμμή αλλά από πίσω.

Θα βοηθήσω όποια διοίκηση εκλεγεί, η οποία θα έχει όρεξη να εργαστεί, θα είναι αποδεκτή από τον κόσμο και θα θέλει να δημιουργήσει, έχοντας πάνω από όλα διαφάνεια με λεπτομερειακή απόδοση λογαριασμού σε εβδομαδιαία βάση.

Για τους λόγους αυτούς λοιπόν συγκαλέσαμε την έκτακτη γενική συνέλευση προκειμένου όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν, να δείξουμε πόσο αγαπάμε την ομάδα και να κατατεθούν προτάσεις. Αναλόγως, μετά θα αποφασίσω αν θα είμαι στην ομάδα".

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

fytilis

parainesis

28

stathis2

froutogeuseis

tantos rizos70

karditsaSPORT football