Γ' Εθνική

 

katevas 2024 1139X350

 

Διπλό... "χτύπημα" ο ΟΦΙ με Μπλέντι και Πρίφτη!

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

Διπλό μεταγραφικό... "χτύπημα" πραγματοποίησε τη Δευτέρα (21/8) ο ΟΦ Ιεράπετρας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Μούτσα Μπλέντι και Δημήτρη Πρίφτη.

Οι δύο πρώην παίκτες της Αναγέννησης τα βρήκαν σε όλα με την Κρητική ομάδα και υπέγραψαν το νέο τους συμβόλαιο.

Στην Ιεράπετρα θα δουλέψουν εκ νέου με προπονητή τον Γιάννη Μάγγο, ο οποίος μάλιστα εισηγήθηκε για την απόκτησή τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Μεταγραφή μεγατόνων για τον ΟΦΙ, στην θέση του τερματοφύλακα. Ο 26χρονος Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις είναι πλέον ο φύλακας του τέρματος της ομάδας μας. Τα προηγούμενα έπαιζε στην Α.Ε. Πάφου (Α κατηγορία Κύπρου), Τύρναβο (football leage), A.O.Xανιά (football leage) και Αναγέννηση Καρδίτσας (football leage). Τον καλωσορίζομε στην Ιεράπετρα, αισθανόμενοι πλέον σιγουρότεροι στα μετόπισθεν.

Κλικάροντας https://www.youtube.com/watch?v=OlyFRPWVdrU μπορείτε να απολαύσετε αποκρούσεις του τερματοφύλακα του ΟΦΙ πλέον.

Άλλη μια πολύ ηχηρή μεταγραφή για τον ΟΦΙ. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός Μπλέντα Μούτσα ο οποίος τα τελευταία χρόνια έπαιζε ανελλιπώς στην football leage ως παίκτης της Α.Ε.Λάρισας και της Αναγέννησης Καρδίτσας, είναι παίκτης του ΟΦΙ. Και στις δύο αυτές ομάδες ο παίκτης είχε συνεργαστεί με τον προπονητή του ΟΦΙ, Γιάννη Μάγγο, αφού στην μεν Λάρισα ο Γιάννης Μάγγος ήταν βοηθός προπονητή στην δε Καρδίτσα πρώτος προπονητής. Πέρυσι ο Μπλέντα Μούτσα είχε 28 συμμετοχές στην football leage με τα χρώματα της Αναγέννησης Καρδίτσας, έβαλε μάλιστα και δύο γκολ. Τον καλωσορίζομε στην Ιεράπετρα".

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024