Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Αποχαιρέτησε το CL με αρνητικό ρεκόρ ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε (0-2) από τη Γιουβέντους στο "Καραϊσκάκης" και συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό στον όμιλό του, καταγράφοντας έτσι τη χειρότερη συγκομιδή ελληνικής ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Οι "ερυθρόλευκοι" προσπάθησαν πολύ κόντρα στην μεγάλη "Κυρία", ωστόσο δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα η οποία έφερε αυτό το αρνητικό ρεκόρ.

Σε εκείνο 15' ο Σάντρο ξέφυγε από αριστερά γύρισε προς την "καρδιά" της περιοχής του Ολυμπιακού, με τον αφύλακτο Κουαδράδο να σπρώχνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 90' με δυνατό σουτ ο Μπερναρντέσκι διαμόρφωσε το τελικό 2-0, ενώ λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 81' ο Ολυμπιάκος άγγιξε την ισοφάριση, όμως η καρφωτή κεφαλιά του Μπεν σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών.

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Νικολάου, Ένχελς, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οφόε (61' Φορτούνης), Πάρντο, Σεμπά (46' Μάριν), Τζούρτζεβιτς (71' Μπεν).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Μπαρτσάλι (70' Ρουγκάνι), Σάντρο, Κεντίρα, Ματουϊντί, Κουαδράδο (84' Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα (62' Πιάνιτς), Ντάγκλας Κόστα, Ιγκουαΐν.

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

kavouris

samaras

garavelas

mixalis

giannousas

karagiannis

52

5758

kyriakopoulos

46

karditsaSPORT football