Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Θα τα παίξει όλα στο Κίεβο η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Ντινάμο στο ΟΑΚΑ και θα τα παίξει όλα στο Κίεβο για την πρόκρισή της στους 16 του Europa League.

Διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι οι "κιτρινόμαυροι", δεν απέβαλε τον Χάρμας ο Ντελ Θέρο.

Ο Ντερλίς Γκονσάλες σε προσπάθεια από τη δεξιά πλευρά της Ντινάμο "εξουδετέρωσε" τον Μπακάκη, έκανε το γύρισμα κι ο Τσιχανκόβ με πλασέ στην αδρανούσα άμυνα της Ένωσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα - λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του - ο Αϊντάρεβιτς βρήκε δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 80', ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, πήρε το "ριμπάουντ" μετά την κόντρα, επιχείρησε μια ψηλοκρεμαστή σέντρα και ο Αϊντάρεβιτς σε κενή εστία κι ενώ ο Μπόικο είχε εξουδετερωθεί, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος,, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης (51' Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια, Γιακουμάκης (57' Αραούχο).

Ντινάμο Κιέβου (Αλεξαντρ Κάτσκεβιτς): Μπόικο, Κετζιόρα, Χατσερίντι, Κάνταρ, Μοροζιούκ, Σέπελιεβ, Μπουγιάλσκι, Χάρμας (78' Μπεσέντιν), Τσιχανκόβ, Ντέρλις Γκονσάλες, Ζούνιορ Μοράες (90' Σαπαρένκο).

 

Pin It
b g2 epsk
 

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

PALAMAS XOROS 2024