Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Βατή η κλήρωση των τριών στο Europa!

Βατοί ήταν η κλήρωση για τις τρεις ελληνικές ομάδες στους ομίλους του Europa League, που έχουν αρκετές πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αρκεί να παρουσιαστούν σοβαρές και ανταγωνιστικές.

Οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έπεσαν με αντιπάλους στα μέτρα τους και έχουν όλα τα φόντα για να περάσουν στους "32" του θεσμού.

Ο μεν Ολυμπιακός συμμετέχει στο δεύτερο γκρουπ και θα αντιμετωπίσει τρεις ομάδες που σε καμία των περιπτώσεων δεν αποτελούν φόβητρο, παρ' όλα αυτά θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και σε κάθε περίπτωση πολύ καλύτερος απ' ό,τι ως τώρα. Το ΑΠΟΕΛ του Γιάννη Γιαννιώτα που αποκλείστηκε από την Κοπεγχάγη στα πλέι οφ του Champions League, η ελβετική Γιουνγκ Μπόις και η Αστάνα από το Καζακστάν θα βρεθούν στο δρόμο των Πειραιωτών, που φυσικά στοχεύουν στην κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός που βρισκόταν στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, έπεσε με τον Άγιαξ, ο οποίος απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, αλλά στην συνέχεια συνετρίβη από την Ροστόβ, με την γνώριμή του Σταντάρ Λιέγης από το Βέλγιο και την ισπανική Θέλτα. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, όμως έχει ελπίδες να περάσει. Η ως τώρα εικόνα του αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ έπεσε με την ιταλική Φιορεντίνα, που σίγουρα είναι η ισχυρή του γκρουπ, αλλά δεν προκαλεί τρόμο, την Σλόβαν Λίμπερερετς από την Τσεχία και την Καραμπάκ απο το Αζερμπαϊτζάν. Αλίμονο αν δεν στοχεύει σε μια από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου, που θα φέρει και την πρόκριση για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Οι αγώνες των ομίλων αρχίζουν στις 15/9 και ολοκληρώνονται στις 8/12.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

1ος όμιλος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φενέρμπαχτσε

Φέγενορντ

Ζόρια

2ος όμιλος

Ολυμπιακός

ΑΠΟΕΛ

Γιουνγκ Μπόις

Αστάνα

3ος όμιλος

Άντερλεχτ

Σεντ Ετιέν

Μάιντς

Καμπάλα

4ος όμιλος

Ζενίτ

Άλκμααρ

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ντάνταλκ

5ος όμιλος

Πλζεν

Ρόμα

Αούστρια Βιέννης

Άστρα

6ος όμιλος

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Γκενκ

Ραπίντ Βιέννης

Σασουόλο

7ος όμιλος

Άγιαξ

Σταντάρ Λιέγης

Θέλτα

Παναθηναϊκός

8ος όμιλος

Σαχτάρ

Μπράγκα

Γάνδη

Κόνιασπορ

9ος όμιλος

Σάλκε

Σάλτσμπουργκ

Κράσνονταρ

Νις

10ς όμιλος

Φιορεντίνα

ΠΑΟΚ

Σλόβαν Λίμπερετς

Καραμπάκ

11ος όμιλος

Ίντερ

Σπάρτα Πράγας

Σαουθάμπτον

Χάποελ Μπερ Σεβά

12ος όμιλος

Βιγιαρεάλ

Στεάουα

Ζυρίχη

Οσμανλισπόρ

 

Pin It
b g2 epsk
 

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024