Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

«Αρχηγός»

Η Νίκη Κέδρου έχει φέτος χτιστεί με στόχο τον πρωταθλητισμό και μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα. Μετρά 2Χ2 παίρνοντας και το ντέρμπι με αντίπαλο τον Ερμή. Σε αυτό το ματς μίλησε… ο ΑΡΧΗΓΟΣ, Μάκης Μανούκας , καθώς πέρα από την γενική του προσφορά στον τομέα της δημιουργίας, πέτυχε και το γκολ της νίκης. Άλλωστε, η ποιότητα του έμπειρου μέσου, είναι αδιαμφισβήτητη!

«Κόσμο»

Είχα αρκετό καιρό να δω τόσο ΚΟΣΜΟ σε γήπεδο ομάδας Γ’ ΕΠΣΚ. Οι φίλοι του ΑΟ Ζαϊμίου έδωσαν βροντερό παρών στην επανεμφάνιση του αγαπημένου τους συλλόγου στα τοπικά πρωταθλήματα. Λίγο ο ενθουσιασμός της πρεμιέρας, λίγο η απουσία από τη δράση όλα αυτά τα χρόνια, οδήγησαν σε αυτή την εντυπωσιακή προσέλευση και την όμορφη ατμόσφαιρα…

«Έκπληξη»

Για πολλούς το διπλό της Δόξας Μάρκου επί του Ατρόμητου, θεωρήθηκε ΕΚΠΛΗΞΗ. Προσωπικά έχω αντίθετη άποψη, καθώς ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες με… ποιότητα στο ρόστερ τους.

«Βαθμός»

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την περιπέτειά του στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ΑΟ Σελλάνων. Ο ΒΑΘΜΟΣ που κατάκτησε ήταν ιστορικός, καθώς ήρθε στην παρθενική του συμμετοχή. Πάντως ο ΑΟΣ έδειξε πως αν και άπειρος στην κατηγορία, θα παλέψει για την παραμονή.

«Ενίσχυση»

Δεν ξέρω κατά πόσο και με πιο τρόπο είναι εφικτή η ΕΝΙΣΧΥΣΗ της Αναγέννησης αυτό τον καιρό, ωστόσο τη θεωρώ επιβεβλημένη. Μάρτυρας; Τα παιχνίδια που έχει δώσει έστω και φιλικού χαρακτήρα. Με αυτά τα δεδομένα πάντως η παραμονή θεωρείται… υπέρβαση.

«Πέτρινα»

Λίγο από τα ΠΕΤΡΙΝΑ χρόνια θυμίζει ο φετινός Ολυμπιακός με την εικόνα που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο. Ακόμη και ο Λεμονής έχει μπροστά του ένα… βουνό να ανέβει, μέχρι να τον επαναφέρει σε τροχιά επιτυχιών.

«Παστέλι»

Δεν πρόλαβε να επανέλθει και το έριξε… το “ΠΑΣΤΕΛΙ” ο Ζιώγας. Ο πολύπειρος επιθετικός άνοιξε τον δρόμο για το διπλό του ΑΟΑ μέσα στους Σοφάδες. Πέρα από το τρίποντο, η επιστροφή του, αποτέλεσε το καλύτερο νέο για τον Φάνη Στάθη.

«Τριπλέτα»

Ίσως την καλύτερη μεσαία γραμμή σε όλη την Α1 ΕΠΣΚ, διαθέτει ο ΑΟ Κρανέας. Μεσιακάρης, Καραμπέκος Π. και Σεφέρης συνθέτουν μια εξαιρετική ΤΡΙΠΛΕΤΑ, που κάνει τη διαφορά στους “ερυθρόλευκους”.

«Ντέρμπι»

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το ΝΤΕΡΜΠΙ ουραγών στο Μουζάκι. Ένα αποτέλεσμα που μάλλον δε βόλεψε κανέναν. Αν και για τον φιλοξενούμενο ΑΟΚ, ήταν λίγο πιο θετικό βάση και της εξέλιξης του αγώνα. Πάντως, είναι κρίμα να βρίσκονται σε τέτοια θέση, δύο από τις ιστορικότερες ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου.

«Άμυνα»

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την ενίσχυσή του ο Ήφαιστος. Η επιστροφή του Γιώργου Τάκα στους “ροσονέρι”, ήταν πιο σημαντική από ποτέ. Παρά τα χρόνια που κουβαλά στις πλάτες του ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, αποτελεί εγγύηση, για την ΑΜΥΝΑ της ομάδας του Ξυνονερίου.

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

23

korokidas e n

gkioulekas

kaminioti

dimiourgia

lafiamma

54

karditsaSPORT football