Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Ψαλίδα»

Δια πυρρός και σιδήρου πέρασε από την δύσκολη έδρα της Κρανέας, η Νίκη Καμινάδων, κάνοντας έτσι το 5Χ5. Οι νεοφώτιστοι, πραγματοποιούν εξαιρετικό ξεκίνημα και πλέον άνοιξαν την ΨΑΛΙΔΑ από τους διώκτες τους στους 4 βαθμούς. Άλλωστε ο πρωταθλητισμός είναι ο στόχος τους και δεν το κρύβουν!

«Ήττες»

Δεν ξεκίνησαν καλά, οι δύο εκπρόσωποι του Καρδιτσιώτικου μπάσκετ στις εθνικές κατηγορίες. ΑΣΚ και Τιτάνες γνώρισαν ΗΤΤΕΣ και μάλιστα με διαφορά. Βέβαια, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες. Πλέον, στην έδρα τους θα έχουν τη δυνατότητα με τη στήριξη του κόσμου να πετύχουν την πρώτη νίκη.

«Ανώτεροι»

Ομολογουμένως το παιχνίδι του ΑΟ Σελλάνων κόντρα στη Νίκη Βόλου ήταν δύσκολο, ωστόσο η ομάδα του Προαστίου μετά την εμφάνιση στη Θήβα, σου έδινε την εντύπωση ότι μπορούσε την έκπληξη. Τελικά δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα από τους Βολιώτες, που παρουσιάστηκαν ΑΝΩΤΕΡΟΙ στο μεγαλύτερο μέρος στης αναμέτρησης…

«Τρένο»

Μπορεί η Δόξα Μάρκου να είναι νεοφώτιστη ωστόσο διαθέτει εξαιρετική ποιότητα σχεδόν σε όλες τις γραμμές. Παρ’ όλα αυτά ο Απόλλωνας Μακρυχωρίου μετέτρεψε το ματς σε απλή διαδικασία, “κλειδώνοντας” το τρίποντο από το ημίχρονο. Οι “κυανόλευκοι” πάνε… ΤΡΕΝΟ μετρώντας ήδη το 5Χ5.

«Αέρα»

Είτε σε πρεμιέρα είτε όχι, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τον ΑΕΡΑ του Ολυμπιακού για τα καλά. Γύρισε ένα ματς που έμοιαζε χαμένο και πλέον από νωρίς παίρνει σαφέστατο προβάδισμα για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια.

«Όπλο»

Εμφανώς βελτιωμένη ήταν η εικόνα που παρουσίασε η ΑΣΑ, στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι “κιτρινόμαυροι” σκόραραν επιτέλους και με το μεγάλο τους… ΟΠΛΟ που δεν είναι άλλο από την άμυνα πήραν μια νίκη – ψυχολογίας, παρά τον άτυπο χαρακτήρα της αναμέτρησης. Φαίνεται πάντως, να βρίσκει λύσεις και στο σκοράρισμα ο Βαζάκας.

«Δώρο»

Από το EURO 2004 και μετά η Εθνική έχει πάντα την τύχη με το μέρος της. Και εκεί που έλεγε κανείς ότι πάει πέταξε το όνειρο ήρθε το ΔΩΡΟ από το Βέλγιο που κέρδισε μέσα στη Σερβία. Πλέον, τα πάντα βρίσκονται στ α πόδια των Διεθνών μας. Με σοβαρότητα και προσοχή μπορούν να βρεθούν στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας…

«Σεληνιασμένος»

Τι και αν τα χρόνια περνούν, ο Σάκης Διαμαντής δεν πτοείται από αυτά. Τις τελευταίες ημέρες, παρουσιάζεται ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ, έχοντας ήδη πετύχει 4 τέρματα. Ένα εξ’ αυτών, εκείνο κόντρα στον Αετό που χάρισε και το πρώτο τρίποντο στον Άρη Καρδίτσας.

«Σκοράρισμα»

Ούτε στο δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι, κατάφερε ο Ταυρωπός να πάρει το τρίποντο, μένοντας στην ισοπαλία με την ΑΕ Καρποχωρίου. Οι “πορτοκαλί” αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στο ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ, παρά τις αρκετές ποιοτικές προσθήκες που έκαναν. Τα περιθώρια πάντως σε ότι αφορά την κορυφή στενεύουν αισθητά…

«Εμπειρία»

Πέρσι ο Θύμιος Σδρόλιας είχε τον Φάνη Στάθη παίκτη στην ΑΠΟΚ. Το περασμένο Σάββατο (7/10) όμως τον βρήκε στον απέναντι πάγκο, της αναμέτρησης ΑΟΚ – ΑΟ Αγναντερού. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ μίλησε και ο παλιός πήρε τη νίκη παρότι η ομάδα του ήταν το αουτσάιντερ του αγώνα.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024