Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Πολύτιμος»

Εξαιρετική σεζόν διανύει ο Ασημάκης Μπουρναβέας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ήφαιστου, αποδεικνύεται μέχρι στιγμής… ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ. Κι αυτό διότι στα δύο τελευταία παιχνίδια των “ροσονέρι” σκόραρε, χαρίζοντάς τους 4 συνολικά βαθμούς με αποτέλεσμα να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Ψυχολογία»

Ένα αρνητικό σερί τριών ισοπαλιών, “γκρέμισε” τη Νίκη Κέδρου από την κορυφή της Β1 ΕΠΣΚ. Σίγουρα, η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ για την ομάδα των Κώστα και Σάκη Νταβουλιάκου δεν θα’ ναι στα καλύτερά της . Πλέον μόνο μια νίκη θα αντιστρέψει το κλίμα…

«Συμπαίκτες»

Ο έμπειρος μέσος, Χάρης Μίχος δε άργησε να βρει το νέο σταθμό στην καριέρα του. Αυτός θα είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων, αντίπαλος του ΑΟ Σελλάνων στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα, στους “κιτρινόμαυρους” θα συναντήσει και τον Χρήστο Οικονόμου με τον οποίο υπήρξαν ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ κατά την κοινή τους θητεία στην ΑΣΑ!

«Καμικάζι»

Ο Παναθηναϊκός μπορεί στο τέλος να στάθηκε σε 2-3 περιπτώσεις τυχερός, ωστόσο σε γενικές γραμμές, δίκαιο αναδείχτηκε νικητής του ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, είχαν πάθος, δίψα και θέληση για το τρίποντο και τα κατάφεραν. Κανονικοί… “ΚΑΜΙΚΑΖΙ” με λίγα λόγια!

«Όνειρο»

Δεν ξέρω τι ΟΝΕΙΡΟ είδε ο Τάκης Λεμονής και κατέβασε τέτοια σύνθεση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το φοβήθηκε πολύ το ματς, άσε που ο Εμενίκε, δεν ήταν έτοιμος για τέτοιο παιχνίδι, σε σημείο που φαινόταν σαν οι “ερυθρόλευκοι” να παίζουν με 10 παίκτες!

«Ανωτερότητα»

Η κούραση από το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, ήταν φανερή στα πόδια των παικτών της ΑΣΑ, σύμφωνα πάντα με τον Γιώργο Βαζάκα, ο οποίος προς τιμή του, αναφέρθηκε στην ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ του αντιπάλου…

«Ανασύνταξη»

Ο ΑΟ Σελλάνων εξέτισε την Κυριακή (30/10) το ρεπό του και πλέον βρίσκεται σε ανασύνταξη δυνάμεων. Οι “κυανόλευκοι” ολοκλήρωσαν μια σειρά δύσκολων αγώνων και πλέον με νορμάλ ματς θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.

«Τρένο»

Εντυπωσιακή είναι η πορεία του ΑΟ Άρνης στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΚ. Με 5Χ5 οι “μπλε” βρίσκονται μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, δείχνοντας από νωρίς πως είναι το φαβορί για την άνοδο. Σίγουρα μια τέτοια εξέλιξη μόνο θετική θα είναι για το ποδόσφαιρο της Ματαράγκας, το οποίο έχει εκπρόσωπο και στην Α1 τον Θεσσαλικό.

«Οργάνωση»

Μόνος στην κορυφή της Β1 ΕΠΣΚ βρίσκεται πλέον ο Αετός Καλλιφωνίου. Μία ομάδα με εξαιρετική ΟΡΓΑΝΩΣΗ σε όλα τα επίπεδα, θέλει να κάνει φέτος το… άλμα. Δεν τα κατάφερε πέρσι, ίσως τώρα να έφτασε η στιγμή. Κι όλα αυτά έχοντας έναν Πρόεδρο, τον κ. Ζαλογιάννη που είναι πάντα δίπλα στους παίκτες, όπου κι αν αυτοί αγωνίζονται. Επιπλέον η διοίκηση δείχνει εδώ και τέσσερα χρόνια την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο του προπονητή, Σάκη Σώκλα, το έργο του οποίου φαίνεται ξεκάθαρα…

«Εισιτήρια»

Αν η Αναγέννηση έκοβε συστηματικά τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ που είχε στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, πέρα από το ότι θα ήταν στο τοπ-5 πανελληνίως, θα μπορούσε να κάνει το μεγάλο άλμα. Γιατί, ο κόσμος είναι το μεγάλο “όπλο” εδώ και χρόνια για τους “κιτρινόμαυρους”!

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024