Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Τελικός»

Ένας διαφορετικός ΤΕΛΙΚΟΣ απ’ όσους έχουμε συνηθίσει αναμένεται στο κύπελλο του μπάσκετ. Και αυτό διότι Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν σε τέτοιο παιχνίδι μετά από 37 ολόκληρα χρόνια. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η κόντρα…

«Δελτία»

Τέσσερις βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Κρανέας έχουν πάρει μεταγραφή φέτος στον γειτονικό Αστροναύτη Γελάνθης. Βέβαια, φαίνεται πως μόνο τα δελτία τους έστειλαν στην ομάδα, καθώς κανείς τους δεν πατά στο γήπεδο! Ποιος ξέρει μπορεί να παίρνουν δυνάμεις για τα… κρίσιμα.

«Σοφτ»

Μπορεί ο ΟΦΗ να ήταν το φαβορί κόντρα στην ΑΣΑ, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Οι κρητικοί παρουσιάστηκαν αρκετά… ΣΟΦΤ και έτσι πήραν αυτό που άξιζαν, τον βαθμό της ισοπαλίας και τίποτα παραπάνω.

«Άμυνα»

Ο Γιώργος Βαζάκας εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά διαβασμένος και με “όπλο” την εξαιρετική ΑΜΥΝΑ, οδήγησε την Αναγέννηση στον πρώτο βαθμό της σεζόν 2017-18. Μάλιστα, με τον τρόπο που έπαιζαν οι “κιτρινόμαυροι” θα μπορούσαν να… κλέψουν ακόμη και τη νίκη!

«Χαρακτήρα»

Όπως έχεις ποιοτική ομάδα ακόμη και στα χασομέρια… δικαιώνεσαι. Αυτό συνέβη με τον Άρη ο οποίος παρότι φαινόταν ότι θα ήταν ευχαριστημένος με τον βαθμό στα Τρίκαλα, τελικά πήρε τη νίκη στο 90’! Η ιστορική ομάδα δείχνει από νωρίς ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ , στέλνοντας μηνύματα προς τους διώκτες…

«Λιθαράκι»

Έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους η ΑΕ Καρποχωρίου. Δεν είναι μόνο οι νίκες που κάνει αλλά και τα σκορ με τα οποία τις πετυχαίνει. Πρόσφατο παράδειγμα το 0-4 μέσα στις Καμινάδες. Βέβαια, μην ξεχνάμε πως το δικό του ΛΙΘΑΡΑΚΙ σε αυτήν την ξέφρενη πορεία το έχει βάλει ο Μάκης Τσιάκος, ο οποίος δίνει… ρεσιτάλ από τον πάγκο!

«Απόλυτο»

Μόνο ο Απόλλωνας διατηρεί πλέον το ΑΠΟΛΥΤΟ νικών στη φετινή Α’ ΕΠΣΚ. Μπορεί να δυσκολεύτηκε στο Βιολογικό, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε. Βέβαια, ότι και να συμβεί, στα μπαράζ θα κριθεί ο πρωταθλητής με τους “κυανόλευκους” να επιθυμούν διακαώς την άνοδό τους.

«Καλύτερο»

Ο ΑΟ Σελλάνων είχε μπροστά του ένα ιδιαίτερα κομβικό παιχνίδι. Υποδέχτηκε τον ΓΣ Αλμυρού και επιτέλους σημείωσε μια τεράστια νίκη, την πρώτη για φέτος. Όλα αυτά πραγματοποιώντας ίσως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ 45λεπτο (πρώτο ημίχρονο) των τελευταίων ετών.

«Ντεμπούτο»

Καλιτζάκης και Ανυφαντάκος έκαναν το περασμένο Σάββατο (4/11) ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ στους πάγκους της Μητρόπολης και Νίκης Καμινάδων αντίστοιχα. Ωστόσο δεν κατάφεραν σε αυτά τα ντέρμπι που έδωσαν να το συνδυάσουν με νίκη. Βέβαια , χρειάζονται πίστωση χρόνου, καθώς ακόμη μαθαίνουν τις ομάδες τους.

«Πολύτιμα»

Ο Σωτήρης Κόκκινος φαίνεται πως έχει μπρος για τα καλά. Μάλιστα, στο Βιολογικό ήταν εκείνος που “καθάρισε” στα δύσκολα για την ομάδα του, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πλέον έπιασε κορυφή στον πίνακα των σκόρερ με 7 τέρματα, ορισμένα εκ των οποίων ήταν… ΠΟΛΥΤΙΜΑ!

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024