Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Χαρακτήρα»

Παρότι ο ΑΟ Σελλάνων έμεινε από το 4’ πίσω στο σκορ , κατάφερε να πάρει το διπλό στο Βελούχι. Οι “κυανόλευκοι” σε ένα ματς που ξεκίνησε πολύ άσχημα, έδειξαν… ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Παράλληλα, αισιοδοξούν για καλύτερο μέλλον στην κατηγορία.

«Γκολ»

Η Αναγέννηση κατάφερε να κάνει σεφτέ στις νίκες κόντρα στον αξιόλογο Παναιγιάλειο. Κι αυτό διότι “κιτρινόμαυροι” πέτυχαν το πρώτο γκολ μετά από 3 αγώνες πρωταθλήματος. Το θετικό είναι πως παρότι σκόραρε μία φορά πήρε το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από το τρίποντο.

«Απαράδεκτη»

Εντάξει, ένα ματς έχασε ο Παναιγιάλειος, δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου. Για αυτό δεν δικαιολογείται η κίνηση του Νίκου Κουρμπανά, να μιλήσει στη συνέντευξη τύπου για 10 δευτερόλεπτα! Ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ για έναν έμπειρο στην κατηγορία προπονητή.

«Κορυφή»

Ένα σπουδαίο διπλό πήρε ο ΑΟ Κρανέας στο Καρποχώρι επί της πρωτοπόρου ΑΕΚ. Μάλιστα, οι “ερυθρόλευκοι”, νικήσουν στο αυριανό (14/11, 15:00) εξ’ αναβολής κόντρα στη Μαυραϊκή, θα βρεθούν αυτομάτως μόνοι στην ΚΟΡΥΦΗ της βαθμολογίας. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η ομάδα του Μάκη Ευαγγέλου συγκαταλέγεται στα φαβορί για τον τίτλο – άνοδο.

«Πρόβλημα»

Ο Ταυρωπός μπορεί να διαθέτει ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ στην φετινή Α1 ΕΠΣΚ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έλυσε και το ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Από τους “πορτοκαλί” λείπει το εύκολο γκολ και μέχρι στιγμής τους έχει στοιχήσει. Αν δε βρεθεί άμεσα λύση, τότε το τρένο της ανόδου θα χαθεί!

«Αποκλεισμός»

Η Κροατία ήταν καλύτερη ομάδα και φάνηκε. Έτσι, ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ για την Εθνική ήταν αναπόφευκτος. Παρ’ όλα αυτά, ήρθε με το κεφάλι ψηλά. Υπάρχει μέλλον για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και το απέδειξε. Στόχος πλέον το ερχόμενο EURO!

«Επιλογή»

Τον αντικαταστάτη του Φώτη Ράϊκου στην τεχνική ηγεσία έψαχνε τις τελευταίες ημέρες ο Αετός Αγίου Θεοδώρου. Τελικά, τον βρήκε στο πρόσωπο του Κώστα Σιακάρα. Θεωρώ πως ήταν η πιο ιδανική ΕΠΙΛΟΓΗ για τους “κιτρινόμαυρους”, καθώς ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει αρκετά καλά την κατηγορία.

«Απογοήτευση»

Αναμφίβολα ο Αστέρας Βλοχού αποτελεί την μέχρι στιγμής αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος. Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν με άλλους στόχους και βλέψεις, όμως τελικά γρήγορα “προσγειώθηκαν” στη σκληρή πραγματικότητα. Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ είναι διάχυτη κι αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα , τότε η ομάδα του Χατζή θα αντιμετωπίσει θέμα επιβίωσης…

«Ντεμπούτο»

Ιδανικό ήταν το… νέο ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ του Μάνθου Ορφανιώτη στον πάγκο του Θεσσαλικού Ματαράγκας. Άλλωστε γνωρίζει όσο κανείς άλλος την ομάδα. Οι “μπλε” νίκησαν με ανατροπή τον Άρη Καρδίτσας, αντιστρέφοντας πλέον το κλίμα.

«Βαρόμετρο»

Εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Θεσσαλικού Ματαράγκας, Γιώργος Ριζογιάννης. Αποτελεί ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ φέτος για την ομάδα του. Έχει πετύχει ήδη 5 γκολ στο πρωτάθλημα και σχεδόν όλα έδωσαν βαθμούς στους “μπλε”…

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024