Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

«Αδυναμίες»

Η ΑΣΑ στην Καλαμαριά γνώρισε την δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια μακριά από την Καρδίτσα. Μπορεί να είναι ακόμη πολύ νωρίς, ωστόσο οι ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ των “κιτρινόμαυρων” στα εκτός είναι φανερές. Τουλάχιστον ας συνεχίζει να εκμεταλλεύεται την έδρα. Αυτή δίνει παραμονές…

«Παραμονή»

Εντυπωσιακός ήταν στο ματς με τον Διγενή ο ΑΟ Σελλάνων, πετυχαίνοντας την 3η σερί του νίκη. Οι “κυανόλευκοι” με αυτό το τρίποντο πέρασαν για πρώτη φορά από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τη ζώνη υποβιβασμού. Έτσι, πλέον κοιτούν με… άλλο μάτι την υπόθεση ΠΑΡΑΜΟΝΗ!

«Ντέρμπι»

Με την ολοκλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΚ, ΑΟ Κρανέας και Αστέρας, αποδίδουν ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία. Άλλωστε δεν βρίσκονται τυχαία συγκάτοικοι στην κορυφή. Πλέον, έρχεται το ερχόμενο Σάββατο το μεταξύ τους ΝΤΕΡΜΠΙ. Πρόκειται αναμφίβολα για μια αναμέτρηση που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών φιλάθλων.

«Κορυφή»

Μέτριο ποιοτικά και με λιγοστές φάσεις ήταν το ντέρμπι στη Μητρόπολη, μεταξύ της τοπικής Δόξας και του Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Αν πάντως κάποια ομάδα από τις δύο θα μπορούσε να ήταν περισσότερο ευχαριστημένη, δεν είναι άλλη από αυτή του Βάϊου Καραγιάννη. Κι αυτό διότι οι “κυανόλευκοι” διατηρήθηκαν στην ΚΟΡΥΦΗ. Πάντως ακόμη υπάρχει αρκετός χρόνος…

«Χειρονομία»

Σίγουρα κανείς δεν περίμενε από το Μανόλο Χιμένεθ να κάνει μια τέτοια ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ στους φίλους του Παναθηναϊκού. Ήταν μια απαράδεκτη κίνηση, για την οποία ο Ισπανός θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

«Απολαυστικός»

Η Νεφέλη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Καραϊσκάκη Πεδινού, τον οποίο συνέτριψε με σκορ 7-1. Οι “βυσσινί” είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή, τον νεαρό Χρήστο Σερκέζο, ο οποίος ήταν… ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ, σημειώνοντας 4 (!) τέρματα στο ημίχρονο. Δεν ήταν καθόλου εύκολο αυτό το επίτευγμα παρότι, πρόκειται για τοπικό ποδόσφαιρο.

«Μπελάδες»

Ο ΑΣΚ, είχε το ντέρμπι με την Αγιά στα… χέρια του, όμως τελικά γνώρισε μια άσχημη ήττα. Αυτή τον βάζει σε ΜΠΕΛΑΔΕΣ, καθώς οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας. Βέβαια, υπάρχει αρκετός χρόνος για να αλλάξει η κατάσταση. Μέχρι τότε, η ομάδα του Καλογήρου χρειάζεται μια… καλή νίκη.

«Συναρπαστική»

Όπως φαίνεται φέτος, θα έχουμε την πιο ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ Super League, των τελευταίων ετών. Φυσικά, σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος παρουσιάζεται αρκετά ευάλωτος. Σίγουρα το γεγονός ότι το κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα διεκδικούν πάνω από δύο ομάδες, του δίνει μια… άγρια ομορφιά.

«Επίπεδο»

Αναμφίβολα παίκτες σαν τον Βουκομάνοβιτς δεν υπάρχουν πολλοί στη Γ’ Εθνική. Η παρουσία του στον ΑΟ Σελλάνων, ανεβάζει το ΕΠΙΠΕΔΟ στους “κυανόλευκους”. Μέχρι στιγμής μετρά 4 τέρματα, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Προαστίου.

«Δεινή»

Σε πολύ ΔΕΙΝΗ θέση βρίσκεται πλέον ο ΑΟΚ, μετά και την ήττα στο ντέρμπι της ουράς από τον ΑΟ Φύλλου. Οι “κυανόλευκοι” δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό απέναντι σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα τους και έχει τον ίδιο στόχο. Έτσι, η παραμονή παραμένει πολύ δύσκολη υπόθεση για τον ιστορικό Καρδιτσιώτικο σύλλογο...

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

23

korokidas e n

gkioulekas

kaminioti

dimiourgia

lafiamma

54

karditsaSPORT football