Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Ποιότητα»

Λίγες μόλις εβδομάδες μετρά στη Νίκη Καμινάδων ο Χρήστος Ζάρρας και κατάφερε να την ανεβάσει επίπεδο. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός διαθέτει ποδοσφαιρική ΠΟΙΟΤΗΤΑ και σε κάθε ευκαιρία που το παρουσιάζεται το αποδεικνύει. Αυτό έπραξε και στο ματς των “βυσσινί” κόντρα στον Άρη Καρδίτσας, σημειώνοντας 2 πανέμορφα γκολ.

«Κάστρο»

Πλησιάζοντας στην αυλαία του πρώτου γύρου, ο ΑΟ Σελλάνων στην παρθενική του συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, ενθουσιάζει με την παρουσία του. Μετά το άσχημο ξεκίνημα οι “κυανόλευκοι” μετρούν αήττητο 6 αγωνιστικών (5 νίκες – 1 ισοπαλία) φιγουράροντας πλέον στην 4η θέση! Όλα αυτά χάρη στην έδρα τους, καθώς έχουν κάνει το Προάστιο… ΚΑΣΤΡΟ.

«Αήττητο»

Μπορεί ο Αστέρας ήδη αν και ισόβαθμος με τον ΑΟ Κρανέας να αναδείχτηκε Πρωταθλητής Χειμώνα, ωστόσο χρωστά ένα εξ’ αναβολής ματς, αυτό της Τρίτης (12/12) στον Άγιο Γεώργιο. Δύσκολη έξοδος για τους “ερυθρόλευκους” οι οποίοι θέλουν να κλείσουν τον πρώτο γύρο με το ΑΗΤΤΗΤΟ! Σίγουρα θα είναι κάτι που θα τους δώσει και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

«Τρένο»

Από νωρίς ψάξτε τον δεύτερο. Ο Άρης έχει μπει με άγριες διαθέσεις φέτος, δείχνοντας πως δεν τον χωρά η Football League. Οι “κίτρινοι” πηγαίνουν… ΤΡΕΝΟ μετρώντας το απόλυτο μετά από 7 αγωνιστικές. Σίγουρα αυτό δεν αποτελεί έκπληξη καθώς, οι Θεσσαλονικείς ανήκουν εξ’ αρχής στα σούπερ φαβορί για την άνοδο!

«Ρόλο»

Αρκετά καλά τα πηγαίνει η νεοφώτιστη Παλαμαϊκή στην κορυφαία τοπική κατηγορία. Σε αυτή την πορεία σημαντικό ΡΟΛΟ, έχει παίξει ο Χρήστος Μητσιώνης. Ο έμπειρος επιθετικός, έχει σημειώσει τα 4 από τα 7 συνολικά τέρματα της ομάδας. Μάλιστα, όλα τους χάρισαν βαθμούς!

«Συγκομιδή»

Η ΑΣΑ παρά τις όποιες δυσκολίες έχει ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 10 βαθμών στις 7 πρώτες αγωνιστικές. Καθόλου άσχημα από τη στιγμή που διαθέτει ένα από πιο νεανικά ρόστερ της κατηγορίας και ίσως το χαμηλότερο μπάτζετ. Βέβαια δεν έχει καταφέρει τίποτα ακόμη καθώς η σεζόν ουσιαστικά μόλις ξεκίνησε…

«Υποβιβασμό»

Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι ίσως στην χειρότερη από κάθε άποψη κατάσταση των τελευταίων ετών. Η 4άρα στην Τούμπα, ήταν απλώς μια ακόμη επιβεβαίωση για το κλίμα στο “τριφύλλι”. Το θέμα είναι πως αν οι “πράσινοι” συνεχίσουν έτσι, θα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ.

«Αισιοδοξία»

Αναμφίβολα ο ΑΣΚ με την συμμετοχή του στην Α2, έχει κάνει ολόκληρη την Καρδίτσα, να νιώσει τι σημαίνει μπάσκετ. Οι “κυανόλευκοι” μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει καλά στο νέο απαιτητικό πρωτάθλημα, ωστόσο κάθε αγωνιστική βελτιώνονται, σκορπίζοντας ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ για το μέλλον…

«Προβάδισμα»

Αν δεν γίνει κάποια μεγάλη έκπληξη στο εξ’ αναβολής ματς με την ΑΕ Μουζακίου, ο Απόλλων Μακρυχωρίου θα βρεθεί στο +6 από τη 2η Δόξα Μητρόπολης. Πρόκειται, για ένα πολύ σημαντικό ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ σε ότι αφορά την υπόθεση πρωτιά, που δίνει πλεονέκτημα στα μπαράζ. Πάντως, τη δεδομένη στιγμή, η ομάδα του Βάϊου Καραγιάννη, δείχνει να μην έχει αντίπαλο.

«Γκολάρα»

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΚ ολοκληρώθηκε με Γιώργο Τσουλούφα να μην έχει συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Μετρά 4 τέρματα σε 13 αγώνες με τους “ερυθρόλευκους”. Ο επιθετικός του ΑΟ Κρανέας, κόντρα στον Διαγόρα το περασμένο Σάββατο (9/12) σημείωσε μια ΓΚΟΛΑΡΑ, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα. Ίσως με αυτό το γκολ, πάρει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη συνέχεια…

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024