Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Ονειρικό»

Εντυπωσιακή είναι η μέχρι στιγμής παρουσία του Απόλλωνα Μακρυχωρίου στη φετινή σεζόν. Το 2017 έφυγε και όντας… ΟΝΕΙΡΙΚΟ για τους “κυανόλευκοι”, οι οποίοι βρίσκονται μέσα και στους δύο στόχους. Δικαιολογημένα καθώς διαθέτουν την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα στο τοπικό ποδόσφαιρο.

«Κρίμα»

Ο Ατρόμητος Παλαμά είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες στο τοπικό ποδόσφαιρο. Το περασμένο Σάββατο (30/12) όμως δεν δικαιολόγησε αυτό τον τίτλο, καθώς ξεκίνησε το παιχνίδι στο Καππαδοκικό με 10 ποδοσφαιριστές! Είναι ΚΡΙΜΑ για τους “πράσινους”, οι οποίοι φέτος καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια…

«Έδρα»

Εδώ και χρόνια η ΕΔΡΑ αποτελεί το μεγάλο… όπλο για την Ελπίδα. Φέτος οι “πράσινοι” στοχεύουν σε αυτό που έχασαν πέρσι στο νήμα… την 5άδα. Βέβαια, το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι πλέον, καθώς στα πρώτα δύο παιχνίδια τους για τον δεύτερο γύρο στον Άγιο Γεώργιο απώλεσαν 5 πολύτιμους βαθμούς!

«Ελπίδες»

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕ Μουζακίου στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (30/12) κόντρα στον Ηρακλή Σοφάδων, παίρνοντας μάλιστα μια σπουδαία νίκη. Αυτό το αποτέλεσμα αναπτέρωσε τις ΕΛΠΙΔΕΣ παραμονής για τους “κιτρινόμαυρους”, ενώ παράλληλα τους γεμίζει με ψυχολογία ενόψει συνέχειας.

«Δίχτυα»

Μπορεί η θέση αγωνίζεται να είναι αυτή του αμυντικού μέσου, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει σε καμία περίπτωση τον Βαγγέλη Φουντούνα να… ματώνει τα αντίπαλα ΔΙΧΤΥΑ. Μάλιστα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, έφτασε τα 14 τέρματα και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή του πίνακα των σκόρερ…

«Βαθμούς»

Το 2017 έφυγε με τον καλύτερο τρόπο για την ΑΣΑ. Όμως το νέο έτος ξεκινά με δύο εκτός έδρας δύσκολα παιχνίδια, σε Σέρρες και Χανιά. Οι “κιτρινόμαυροι” θα χρειαστεί να πάρουν και μακριά από την Καρδίτσα ΒΑΘΜΟΥΣ για να φτάσουν πιο κοντά στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την παραμονή.

«Ενθουσιασμένος»

Μπορεί ο ΝΠΣ Βόλος να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, η οποία θεωρείται ερασιτεχνική κατηγορία, ωστόσο η Βολιώτικη ομάδα κινείται σε… επαγγελματικά πρότυπα. Αυτό το τονίζουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Ένας εκ των οποίων είναι και ο Καρδιτσιώτης αμυντικός, Στέργιος Δημόπουλος που δείχνει ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ από τα όσα έχει συναντήσει στην νέα του ομάδα.

«Κομβικό»

Με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ξεκινά το2018 και τον δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο ΑΟ Σελλάνων. Οι “κυανόλευκοι” θα υποδεχτούν την έμπειρη Θήβα. Το ματς αυτό είναι ιδιαίτερα ΚΟΜΒΙΚΟ, καθώς με νίκη ο ΑΟΣ θα κάνει από τώρα ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή του στην παρθενική του συμμετοχή στην κατηγορία.

«Ουσία»

Με ένα πολύ μικρό, ωστόσο ποιοτικό ρόστερ, ο ΑΟ Κρανέας κατάφερε να ολοκληρώσει το 2017 βρισκόμενος στην κορυφή. Κι αυτό, όχι γιατί παίζει πάντα το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά για το λόγο ότι έχει ΟΥΣΙΑ στο παιχνίδι του. Παίρνει το αποτέλεσμα που κακά τα ψέματα είναι και το ζητούμενο…

«Κορυφή»

Λίγες ώρες πριν μας αφήσει το 2017, η Αργιθέα έπιασε ΚΟΡΥΦΗ στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΚ. Φέτος με την επανεμφάνισή της η ομάδα του Ρουπακιά, δείχνει αρκετά δυνατή και η άνοδος βρίσκεται πολύ κοντά. Άλλωστε στο ρόστερ της διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με μπροστάρηδες τους Ηλία Κίσσας και Μάκη Γκαραβέλα.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024