Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Νόμος»

Κακά τα ψέματα ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος της ΑΣΑ στο μεγαλύτερο μέρος. Προηγήθηκε στο 8’, είχε δοκάρι, χαμένο πέναλτι και στο 94’ ο Πλαβούκος τον… σόκαρε. Ο ΝΟΜΟΣ του ποδοσφαίρου μίλησε, όπως συμβαίνει συχνά στον “Βασιλιά των Σπορ”.

«Γκαντεμιά»

Με την 5η προσπάθεια η Αναγέννηση κατάφερε να πάρει εκτός έδρας βαθμός, έστω και τόσο δύσκολα. Έτσι, έσπασε την ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ και πλέον θα πάει με… άλλη ψυχολογία την προσεχή Κυριακή στα Χανιά.

«Παραμονή»

Μπορεί ο ΑΟ Σελλάνων να παραμένει για 8 σερί ματς αήττητος, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έχει αλλάξει ο στόχος. Ήταν και παραμένει η ΠΑΡΑΜΟΝΗ στη κατηγορία. Κόντρα στη Θήβα οι “κυανόλευκοι” ήταν κάπως ανώτεροι, ωστόσο δεν πήραν τη νίκη που θα τους έδινε μεγάλο προβάδισμα ενόψει συνέχειας.

«Επίπεδο»

Με βάση την φετινή εικόνα του Ολυμπιακού, η μεταγραφή - επιστροφή του Μιραλάς, θυμίζει εκείνη του Ζιοβάνι και του Ριβάλντο. Κι αυτό διότι η ομάδα του Πειραιά ανεβαίνει πλέον ΕΠΙΠΕΔΟ. Κι όποιος δεν το παραδέχεται μάλλον κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του…

«Κίνηση»

Σε μια απίστευτη ΚΙΝΗΣΗ προέβησαν οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ. Μετά την πώληση του Κοουτίνιο στην Μπάρτσα, οι άνθρωποι της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, αποφάσισαν να αποζημιώσουν με 50 λίρες τον κάθε φίλος τους που θα επέστρεφε τη φετινή εμφάνιση με το όνομα του Βραζιλιάνου. Αυτά τα… σκηνικά μόνο η μαγική Premier League μπορεί να προσφέρει…

«Ανάσα»

Ένα πολύ σπουδαίο διπλό πήρε ο ΑΟΚ μέσα στη Μυρίνη. Αυτό το τρίποντο αποτέλεσε ΑΝΑΣΑ, ψυχολογική και αγωνιστική για τους “κυανόλευκους” οι οποίοι ούτως ή άλλος έχουν μπροστά τους δύσκολο έργο.

«Αειθαλής»

Ο Ήφαιστος κατάφερε να “γκρεμίσει” το… κάστρο της Μαραθέας. Το πέτυχε στα… χασομέρια της αναμέτρησης και μάλιστα με γκολ που σημείωσε ο ΑΕΙΘΑΛΗΣ, Γιώργος Τάκας. Αυτό το τρίποντο πάντως χαρακτηρίζεται ως μισός τίτλος για τους “ροσονέρι”!

«Αντεπίθεση»

Η Αργιθέα με ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ διαρκείας και ένα καλό νικηφόρο σερί, κατάφερε να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο στην κορυφή της Γ’ ΕΠΣΚ. Βέβαια, στόχος των “πρασίνων” είναι παραμένει ο τίτλος. Για να φτάσει σε αυτόν χρειάζεται ακόμη μακρύ δρόμο.

«Όνομα»

Ελεύθερος να αγωνιστεί σε ομάδα της αρεσκείας του είναι ο πολύπειρος επιθετικός, Γιώργος Καϊνανάς. Σίγουρα, σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο το ΟΝΟΜΑ του θα απασχολήσει αρκετούς… μνηστήρες!

«Κομβικό»

Το πάλεψε ο ΑΣΚ, ωστόσο “λύγισε” στο Ψυχικό απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο. Τα περιθώρια όμως στενεύουν πλέον. Έτσι, το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικός χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κομβικό!

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024