Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Τελικός»

ΑΟ Σελλάνων και Απόλλωνας Μακρυχωρίου πήραν σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης απέναντι σε ΑΕΛ και Διγενή αντίστοιχα. Έτσι, αν δε συμβεί κάτι το συνταρακτικό θα γίνει ο πιο ρεαλιστικός ΤΕΛΙΚΟΣ, καθώς οι δύο ομάδες είναι κατά τεκμήριο οι καλύτερες του θεσμού.

«Κακοδαιμονία»

Ο ΑΣΚ στα τελευταία του παιχνίδι παρά τις ήττες που γνώριζε έφτανε μια ανάσα από την επιτυχία. Μάλιστα σε αρκετά ματς αδικήθηκε από το αποτέλεσμα. Πλέον, κόντρα στον Εθνικό κατάφερε να σπάσει… την ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ παίρνοντας μια νίκη – ψυχολογίας ενόψει συνέχειας. Θεωρώ πάντως πως με βάση την εικόνα που παρασκευάζει δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα παραμονής.

«Πέναλτι»

Εξαιρετικά στάθηκε στο Πανθεσσαλικό ο ΑΟ Σελλάνων. Μάλιστα, θα μιλούσαμε για διαφορετικό ματς αν καταλογιζόταν στο 10λεπτο, το κατά την ταπεινή μου άποψη καταφανέστατο ΠΕΝΑΛΤΙ στον Βουκομάνοβιτς. Όπως και να χει οι “κυανόλευκοι” απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως αξίζουν την παραμονή…

«Ευκαιρίες»

Όπως συνηθίζει φέτος μακριά από την Καρδίτσα η ΑΣΑ, γνώρισε την 5η ήττα σε 6 αναμετρήσεις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, αυτή τη φορά στα Χανιά. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βάλουν την μπάλα στο πλεκτό και μοιραία, έφυγαν από την Κρήτη, με άδεια χέρια.

«Αήττητο»

Μόνο μία ομάδα θα μπορούσε να σπάσει το φετινό ΑΗΤΤΗΤΟ της Σίτι. Η Λίβερπουλ και τελικά το πέτυχε. Η ομάδα του Κλοπ θα μπορούσε κάλλιστα να σηκώσει μετά από χρόνια την κούπα, όμως τα θαλασσώνει με… μικρούς αντιπάλους. Αλλά είπαμε η Premier League είναι απίστευτα απρόβλεπτη…

«Αναβολή»

Η ΑΝΑΒΟΛΗ των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Α’ και Α1 ΕΠΣΚ το περασμένο Σάββατο λόγω βροχοπτώσεων, σίγουρα προκαλεί προβλήματα στις ομάδες που είχαν βρει καλό ρυθμό. Αντίθετα έχει ευνοϊκό χαρακτήρα σε εκείνους τους συλλόγους που αναμένουν ενίσχυση ή αποθεραπεία τραυματιών.

«Φωτιά»

Μετά από καιρό ο Ήφαιστος γνώρισε ήττα και μάλιστα εντός έδρας από τη Νεφέλη. Αυτό το… κάζο των “ροσονέρι” έδωσε το δικαίωμα στην Αργεντινή να πιάσει την ομάδα του Ξυνονερίου στην κορυφή της Β2 ΕΠΣΚ, η οποία πλέον έχει πάρει… ΦΩΤΙΑ για τα καλά.

«Εντυπώσεις»

Άριστες είναι οι ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ που έχει αφήσει ο νεαρός αμυντικός της Άρσεναλ, Ντίνος Μαυροπάνος. Ο Βενκέρ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ενώ σημείωσε πως θα τον κρατήσει σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για τον 20χρονο που αν την… αρπάξει μπορεί να κάνει λαμπρή καριέρα!

«Ντεμπούτο»

Λίγες μόλις ημέρες μετρούν στον Ολυμπιακό Παλαιοκκλησίου οι Γιώργος Καϊνανάς και Θωμάς Φούκης. Ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε σε καμία περίπτωση να κάνουν ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ με γκολ. Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές σκόραραν από ένα τέρμα στο διπλό (0-3) των “ερυθρόλευκων” στο Πεδινό.

«Πρωταθλητής»

Ο ΑΣ Αργιθέας συνεχίζει την επέλασή του στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΚ. Αναδείχτηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Χειμώνα, ωστόσο πρόθεσή του είναι να παραμένει μέχρι τέλους στο ρετιρέ. Άλλωστε εδώ που τα λέμε διαθέτει το κατά τεκμήριο καλύτερο σύνολο της κατηγορία και η βαθμολογία δεν λέει… ψέματα!

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

PALAMAS XOROS 2024