Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

«Βαρόμετρο»

Στην 5άδα μπήκε εκ νέου η Ελπίδα και αυτό το οφείλει κατά πολύ στον πρώτο της σκόρερ (11 τέρματα), Πέτρο Κωτσή. Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ, για την ομάδα του Αγίου Γεωργίου, οδηγώντας την εκ του ασφαλούς στις επιτυχίες. Μάλιστα, στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου με τη Νίκη Καμινάδων, όταν η μπάλα… έκαιγε, κατάφερε με το… μαγικό αριστερό να τη στείλει απευθείας από το κόρνερ στα δίχτυα, χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

«Αποβολή»

Ο ΑΟ Σελλάνων δεν κατάφερε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα από το, μεγάλο όνομα της κατηγορίας, τον Ολυμπιακό Βόλου. Η αναμέτρηση κρίθηκε ουσιαστικά στην ΑΠΟΒΟΛΗ του Κουτσόπουλου, καθώς η ομάδα του Προαστίου αγωνίστηκε με 10 παίκτες για μισή ώρα αγώνα. Πλέον, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και βαθμούς μακριά από το Προάστιο για να πετύχουν οι νεοφώτιστοι στη Γ’ Εθνική τον στόχο τους.

«Πέτρινα»

Δεν ξανάγινε αυτό. Δύο ήττες από την ΑΕΚ και μάλιστα με ανατροπή, σε επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος, πρέπει να γυρίσει πολύ πίσω ο Ολυμπιακός, για να θυμηθεί! Με την εικόνα πάντως που παρουσιάζουν φέτος οι “ερυθρόλευκοι” ξυπνούν μνήμες από… ΠΕΤΡΙΝΑ χρόνια.

«Όνειρο»

Είπαμε ο Γκαρθία είναι νέος προπονητής στον Ολυμπιακό και χρειάζεται πίστωση χρόνου. Στο ντέρμπι όμως με την ΑΕΚ πρέπει να είδε… ΟΝΕΙΡΟ. Δεν εξηγείται αλλιώς. Μιραλάς σέντερ φορ (!), Ανσαριφάρντ (πιο φορμαρισμένος επιθετικός στη SL) εκτός και Μποτία στη θέση του Ένγκελς! Τι άλλο να κάνει για να δωρίσει, μια νίκη στον αντίπαλο.

«Πέναλτι»

Όπως με αντίπαλο τον ΑΟΧ/Κισσαμικό πριν μερικές εβδομάδες έτσι και την Κυριακή (4/2) κόντρα στον Εργοτέλη η ΑΣΑ ηττήθηκε με το ίδιο σκορ (1-0) και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο. Από το σημείο του ΠΕΝΑΛΤΙ. Και στις δύο περιπτώσεις οι “κιτρινόμαυροι” διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Ιδιαίτερα στο παιχνίδι του Ηρακλείου, που η παράβαση γίνεται τουλάχιστον ένα μέτρο έξω!

«Απόσβεση»

Ο Αστέρας Δασοχωρίου μπορεί κόντρα στον Άρη Αγίας Παρασκευής, να είχε τον έλεγχο του αγώνα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο τα βρήκε… σκούρα. Τη λύση έδωσε ο νεοαποκτηθείς, Σταύρος Λέτσιος, ο οποίος έκανε ήδη ΑΠΟΣΒΕΣΗ, σκοράροντας το μοναδικό τέρμα – μισός τίτλος, για την ομάδα του Θύμιου Κόκκαλη, που αποσπάστηκε πλέον στο +4 από τον Αετό Καλλιφωνίου.

«Ζαλάδα»

Ο ΑΟ Κρανέας, κατάφερε για δεύτερη φορά να ανέβει στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΚ 2017-18, ωστόσο άντεξε σε αυτή μόλις για μία εβδομάδα. Φαίνεται πως το ρετιρέ προκαλεί… ΖΑΛΑΔΑ στους “ερυθρόλευκους” του Μάκη Ευαγγέλου. Βέβαια, σε αυτό το πρωτάθλημα, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Άλλωστε, έχουν και το ντέρμπι με Αστέρα εντός. Αυτό αναμένεται να κρίνει πολλά σε ότι αφορά την υπόθεση τίτλος.

«Ρυθμιστής»

Κανένα πρόβλημα παραμονής δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει ο Ηρακλής Σοφάδων. Άλλωστε, το απέδειξε με την ισοπαλία στο Αγναντερό, το έπραξε και το Σάββατο (3/2) με το εκκωφαντικό διπλό στο Λεοντάρι. Φαίνεται , πως αποτελεί ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ της 4άδας, καθώς ήδη έχει κόψει αρκετούς βαθμούς από τους μαχόμενους αυτής.

«Έδρα»

Ένα πολύτιμο τρίποντο σημείωσε ο Πάμισσος, κόντρα στην ΑΕ Καππαδοκικού που έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο. Ήταν ένα βήμα παραμονής για τους “ερυθρόλευκους” που πλέον βρίσκονται στο +4 από τις επικίνδυνες θέσεις. Κι όλα αυτά χάρη στην ΕΔΡΑ που παραδοσιακά αποτελεί το μεγάλο τους… όπλο.

«Μνηστήρες»

Κι ενώ στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΚ το θέμα της κορυφής αρχίζει να ξεκαθαρίζει, στον 2ο συμβαίνει το αντίθετο. Τα πράγματα παραμένουν ρευστά, καθώς τρεις είναι οι ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ για τον τίτλο – άνοδο και μάλιστα με μοιρασμένες πιθανότητες. Αργεντινή, Ήφαιστος και Ολυμπιακός Παλαιοκκλησίου, φαίνεται πως θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον μεγάλο στόχο. Πλέον, κάθε απώλεια, θα κοστίζει ακριβά…

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

23

korokidas e n

gkioulekas

kaminioti

dimiourgia

lafiamma

54

karditsaSPORT football