Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Ζέσταμα»

Για πρώτη φορά φέτος ο Σωκράτης Μπουντούρης, πάτησε γήπεδο. Μάλιστα, βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη - ανατροπή (3-1) της Μητρόπολης κόντρα στη Μυρίνη, σκοράροντας το 3ο τέρμα των “κιτρινόμαυρων”. Ήταν απλώς ένα ΖΕΣΤΑΜΑ, καθώς ο πολύπειρος επιθετικός θέλει να παρουσιαστεί έτοιμος στα κρίσιμα ματς των play off…

«Κάστρο»

Η Παναχαϊκή κατάφερε να πάρει το διπλό στην Καρδίτσα κόντρα στην ΑΣΑ. Έτσι, έπεσε το… ΚΑΣΤΡΟ του ΔΑΚ. Αυτό όμως δεν έχει καμία απολύτως. Άλλωστε, κάποια στιγμή θα συνέβαινε. Καλύτερα που έγινε τώρα κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο και όχι απέναντι σε ομάδα που έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο…

«Κορεσμός»

Μπορεί η αναμέτρηση της Αναγέννησης με την Παναχαϊκή, να ήταν τηλεοπτική, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί καμία δικαιολογία για την πολύ μικρή παρουσία του κόσμου. Καλή μέρα ήταν, ο αντίπαλος εμπορικός και η ομάδα στην έδρας της μέχρι πρότινος αήττητη. Τι άλλο χρειάζεται ένας φίλαθλος για να δει τον αγαπημένο του σύλλογο; Απλά είπαμε, έχει επέλθει ΚΟΡΕΣΜΟΣ, λόγω του ότι όλα αυτά τα χρόνια ο στόχος είναι ίδιος… η παραμονή. Τρανή απόδειξη το ματς Κυπέλλου, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι και η διαφορά της Super League με την Football League.

«Αλλαγή»

Ο ΑΣΚ φέτος παρότι νεοφώτιστος κόντραρε στα ίσια ακόμη και τους μεγάλους της κατηγορίας. Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που λένε πως η Καρδιτσιώτικη ομάδα αδικείται από την βαθμολογία. Χρειαζόταν όμως μια… ΑΛΛΑΓΗ. Αυτή έγινε και αφορά τον προπονητή που παίζει καθοριστικό ρόλο. Τη θέση του Καλογήρου λοιπόν πήρε ο Τζήμας.

«Στήριξη»

Η ΑΕ Λεονταρίου το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη. Μετρά τρεις σερί ήττες και μάλιστα με ομάδες στα μέτρα της. Έτσι, η 4άδα φαίνεται να απομακρύνεται. Παρ’ όλα αυτά η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” δείχνει απόλυτη ΣΤΗΡΙΞΗ -προς τιμήν της- στον προπονητή, Γιάννη Παφλιά, παρότι ο ίδιος μετά την ήττα στο Καππαδοκικό, είχε υποβάλει την παραίτησή του. Αυτό φανερώνει ποδοσφαιρική υγεία, γιατί ο πρωταθλητισμός δεν αποτελεί αυτοσκοπό…

«Μοιραίος»

Την… χρυσή ευκαιρία, να κάνει τη μεγάλη έκπληξη παίρνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο που θα “κλείδωνε” την παραμονή του, έχασε ο Ηρακλής Παλαμά. Κι αυτό γιατί είχε ΜΟΙΡΑΙΟ παίκτη τον σπεσιαλίστα του είδους, Κώστα Νασιάκο, ο οποίος αστόχησε από την άσπρη βούλα. Όπως και να’ χει ο βαθμός μετά το 0-0 κόντρα στον ισχυρό και πρωτοπόρο Αστέρα Δασοχωρίου, ήταν πολύτιμος για την ομάδα του Βαγγέλη Τρουβά.

«Κορυφή»

Μόνος στην ΚΟΡΥΦΗ της Β2 ΕΠΣΚ πέρασε ο Ήφαιστος μετά το σούπερ διπλό απέναντι στον Εθνικό. Πλέον, οι “ροσονέρι” κρατούν την τύχη στα… πόδια τους, έχοντας και το ντέρμπι με την Αργεντινή στην έδρα τους. Εκεί θα κριθεί και ο τίτλος – άνοδος!

«Πλήρης»

Το διπλό (0-6) της Θύελλα Ριζοβουνίου μέσα στο Παλαιοκκλήσι προξένησε έκπληξη. Όχι τόσο για τη νίκη των φιλοξενούμενων, αλλά για την έκταση του σκορ. Ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι για τους “πράσινους” του Παύλου Θεοχάρη, οι οποίοι μάλιστα παρατάχτηκαν για πρώτη φορά ΠΛΗΡΗΣ! Άλλωστε, η ποιότητα στην ομάδα… περισσεύει!

«Ανατροπή»

Με… ΑΝΑΤΡΟΠΗ ο ΑΣ Αργιθέας πέρασε από τη Γελάνθη, κάνοντας άλμα τίτλου στη Γ’ ΕΠΣΚ, δεδομένου ότι ο 2ος ΑΟ Άρνης “γκέλαρε” στο Ζαΐμι. Οι “πράσινοι” βρίσκονται πλέον στο +3 έχοντας ένα ματς λιγότερο, αυτό της προσεχή Πέμπτης (15/2, 15:00) εντός με αντίπαλο την Ακαδημία Ορφέας.

«Τέχνη»

Μπορεί τα χρόνια να περνούν, όμως ο Σοφοκλής Παναγιωτίδης δεν ξεχνά την ΤΕΧΝΗ του γκολ. Ο έμπειρος επιθετικός παρότι δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής στην ΑΕ Λεονταρίου από νωρίς στην νέα του ομάδα, τον Ηρακλή Σοφάδων, έδειξε πως βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Με δικό του χατ - τρικ οι “κυανοκίτρινοι” πέρασαν από το Φύλλο, κάνοντας τεράστιο βήμα παραμονής…

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024