Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

«Χαρακτήρα»

Η περασμένη εβδομάδα για τον Απόλλων Μακρυχωρίου, δεν σαν εκείνες που μας είχε συνηθίσει. Γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα εντός έδρας από τη διεκδικήτρια του τίτλου Μητρόπολη. Σα να μην έφτανε αυτό, έχασε με βαρύ σκορ και στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΚ από τον ΑΟ Σελλάνων. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Βάϊου Καραγιάννη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με το διπλό στον Παλαμά, επανέφερε την ηρεμία. Το σημαντικό για τους “κυανόλευκους” είναι πως έδειξαν ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ… πρωταθλητή την κατάλληλη στιγμή.

«Στόπερ»

Η ΑΣΑ πέτυχε κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκη, μια σημαντική από κάθε άποψη νίκη. Δεν ήρθε όμως εύκολα. Κι αυτό διότι αναγκάστηκε να αγωνιστεί στο τελευταίο 10λεπτο, με παίκτη λιγότερο. Μάλιστα, για να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα ο Βαζάκας, τοποθέτησε τον Δήμο Τζέκο σε θέση ΣΤΟΠΕΡ! Ο υψηλόσωμος επιθετικός τα πήγε περίφημα και πλέον φοβάται μην βγει αληθινός ο Μπούτας που τον προόριζε για την άμυνα!

«Αυτοκτονία»

Η ισοπαλία του ΑΟ Σελλάνων στο Μαρτίνο, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί σαν… ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. Οι “κυανόλευκοι” δίνοντας μεγάλη μάχη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχυσαν την καρδάρα στο φινάλε. Πλέον, οι ελπίδες παραμονής στην κατηγορία είναι μόνο μαθηματικές.

«Προβάδισμα»

Μετά το σούπερ διπλό στη Ματαράγκα η ΑΕ Καρποχωρίου απέκτησε ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ σε ότι αφορά τα play off. Κι αυτό διότι θα υποδεχτεί τον αδιάφορο βαθμολογικά Αετό Αγίου Θεοδώρου, τη στιγμή που ο Διαγόρας αντιμετωπίζει εκτός τον ΑΟ Κρανέας, ο οποίος “καίγεται” για βαθμούς. Βέβαια, το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ είναι τόσο απρόβλεπτο και συναρπαστικό που τα πάντα μπορούν να συμβούν.

«Διαζύγιο»

Ο αντίπαλος των Σελλάνων, ΑΟ Θήβα παίζει… με τη φωτιά και είναι πολύ πιθανό να καεί. Μετά την εντός έδρας ήττα από την αδιάφορη βαθμολογικά Ιτέα, χρειάζεται μόνο διπλό στο Βελεστίνο για να σώσει την κατηγορία. Μάλιστα, θα πάει χωρίς τον Παχατουρίδη στον πάγκο, καθώς υπήρξε ΔΙΑΖΥΓΙΟ μεταξύ των δύο πλευρών. Ίσως να ήταν τραβηγμένη η απόφαση αυτή μία μόλις αγωνιστική πριν το φινάλε. Οι διοικούντες των Βοιωτών όμως γνωρίζουν καλύτερα και στο τέλος εκείνοι θα κριθούν για τις επιλογές τους.

«Νταμπλ»

Ο ΣΠΑΚ φέτος δείχνει πως είναι το αφεντικό στην Κεντρική Ελλάδα και το αποδεικνύει περίτρανα. Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΣΠΕΚΕΛ, πήρε και το Κύπελλο κάνοντας έτσι το ΝΤΑΜΠΛ. Η σεζόν όμως δεν τελειώνει εδώ για τους “Τρικολόρ” καθώς έχουν μπροστά τους τα μπαράζ ανόδου στην Α2. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος και ετοιμάζονται να τον κατακτήσουν.

«Μπελάδες»

Ένα βατό παιχνίδι και παράλληλα κομβικό για τη συνέχεια έδωσε το περασμένο Σάββατο ο ΑΣΚ κόντρα στον Παπάγου. Η ομάδα του Τζήμα δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν σίγουρα άσχημο, καθώς βάζει τους “κυανόλευκους” σε ΜΠΕΛΑΔΕΣ. Χάθηκε και μια μεγάλη ευκαιρία καθώς η Αθηναϊκή ομάδα θα ήταν ιδανική για τα μπαράζ, αν φυσικά νικούσε ο Καρδιτσιώτικος σύλλογος προχθές.

«Πορεία»

Αν εξαιρέσει κανείς τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, ο Ηρακλής Σοφάδων αποτελεί την δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα της Α’ ΕΠΣΚ μέσα στο 2018. Είναι απίστευτη η πορεία πρωταθλητισμού που κάνει το συγκρότημα του Φώτη Ράικου. Μάλιστα, όταν ανέλαβε ο έμπειρος τεχνικός, οι “κυανοκίτρινοι” βρίσκονταν μια ανάσα από τα play out, ενώ τώρα… στο -5 από τα play off!

«Γαμπρός»

Η αναμέτρησης της Αναγέννησης με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης, είχε… άρωμα από Super League. Κι αυτό διότι το ματς παρακολούθησαν οι Γκόλιας, Μπάλλας και Ηλιάδης. Φίλοι μεταξύ τους, όποτε βρίσκουν ευκαιρία στηρίζουν την προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων”. Οι δύο πρώτοι είναι και Καρδιτσιώτες, ο τρίτος είναι ΓΑΜΠΡΟΣ στην πόλη μας. Μάλιστα, στο πρόσφατο παρελθόν βρέθηκε πολύ κοντά στην ΑΣΑ, αλλά στο τέλος χαλούσε για κάποιο λόγο η δουλειά…

«Τιμωρία»

Παρά τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται η ΑΕ Μουζακίου το παλεύει, δείχνοντας πως δεν θα παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα. Οι ελπίδες αποφυγής τους απευθείας υποβιβασμού είναι λιγοστές, όμως οι “κιτρινόμαυροι” θα τις εξαντλήσουν. Πάντως όπως φαίνεται η ΤΙΜΩΡΙΑ που δέχτηκαν θα τους κοστίσει ακριβά…

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

23

korokidas e n

gkioulekas

kaminioti

dimiourgia

lafiamma

54

karditsaSPORT football