Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Απραξία»

Μπορεί η ΑΣΑ μετά την πολύτιμη νίκη απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης να πήρε δύο εύκολα τρίποντα δίχως να αγωνιστεί, όμως αυτό έχει και τα αρνητικά του. Η αγωνιστική ΑΠΡΑΞΙΑ είναι μεγάλη. Καθώς το προσεχές παιχνίδι είναι στη Σπάρτη την Κυριακή του Θωμά (15/4). Μέχρι τότε… οι “κιτρινόμαυροι” θα έχουν συμπληρώσει 22 μέρες χωρίς επίσημο ματς. Δεν είναι λίγες και μάλιστα τώρα που η Football League, πλησιάζει στην τελική της ευθεία!

«Μετέωρο»

Μετά από μια σεζόν γεμάτη δυσκολίες ο ΑΟ Σελλάνων πέτυχε τον στόχο της παραμονής. Όμως ο πρωτομάστορας αυτής της επιτυχίας, Γιάννης Μπουρνάκας σε πρόσφατες δηλώσεις, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του. Έτσι, το θέμα του προπονητή, ενόψει νέας σεζόν παραμένει… ΜΕΤΕΩΡΟ. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το Κύπελλο. Όπως και να’ χει αναμένεται ένα… καυτό από κάθε άποψη καλοκαίρι για τους “κυανόλευκους”.

«Πρεμιέρα»

Στη μάχη ρίχνονται την Τρίτη του Πάσχα, οι τέσσερις μονομάχοι των play off της Α1 ΕΠΣΚ. Από αυτούς, δύο θα πάρουν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα, η ΠΡΕΜΙΕΡΑ, διαθέτει και ντέρμπι στις Καμινάδες μεταξύ της Νίκης και του ΑΟ Κρανέας. Μπορεί να είναι αρχή, ωστόσο η έκβαση αυτού του αγώνα αναμένεται να κρίνει πολλά. Φαβορί; Δεν υπάρχει. Κι όπως φαίνεται, θα... πέσουν κορμιά.

«Ρεβάνς»

Σε έναν τελικό επανάληψη του περσινού, η ΠΑ Σοφάδων αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια ΕΠΣΚ Παίδων για τη σεζόν 2017-18. Έτσι, πήρε ΡΕΒΑΝΣ για την απώλεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου από τον Εθνικό. Σε αυτή την επιτυχία του Σοφαδίτικου συλλόγου, μεγάλο μερίδιο έχει και ο Μάκης Τσιάκος, ο οποίος παρουσίασε εξαιρετικό έργο, με τους αριθμούς να μιλούν από μόνοι τους…

«Διεθνής»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας διαθέτει πλέον στο νεανικό της ρόστερ κι έναν ποδοσφαιριστή που πρόσφατα έγινε ΔΙΕΘΝΗΣ. Ο λόγο για τον Δημοσθένη Χαντζάρα, ο οποίος πήρε το “βάπτισμα του πυρός” στο φιλικό της Ελπίδων, με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος. Μάλιστα, ο νεαρός μέσος , είναι ο μοναδικός που προέρχεται από ομάδα Football League! Έτσι, η διάκρισή του παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία…

«Ψυχολογία»

Οι δύο μεγάλες κολλητές νίκες με Απόλλων Πάτρας (εκτός) και Καστοριά (εντός) φέρνουν τον ΑΣΚ ακόμη πιο κοντά στην παραμονή. Οι “κυανόλευκοι” διαθέτουν εξαιρετική ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ που αναμένεται να τους βοηθήσει στη συνέχεια. Αν πάρουν και διπλό την Τετάρτη (11/4) στην Αθήνα κόντρα στον Αμύντα, το έργο τους γίνεται αυτομάτως πιο εύκολο…

«Δίκαιο»

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε στα ημιτελικά του Champios League, μια 4άδα… φωτιά. Ρεάλ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν. Νομίζω, δεν υπάρχει πιο ΔΙΚΑΙΟ. Όλες ιστορικές ομάδες και φέτος παίζουν μπαλάρα.

«Ριζικά»

Κακά τα ψέματα. Ο φετινός Ολυμπιακός δεν βλεπόταν και συνεχίζει να συμβαίνει αυτό ακόμη και τώρα. Ο λόγος δεν είναι μόνο ότι έχει μέτριο ρόστερ. Άλλωστε, από τους “μεγάλους” έχει το ποιοτικότερο. Οι επιλογές του καλοκαιριού τον οδήγησαν εδώ. Ο Μαρτίνς αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός και θα χρειαστεί να αλλάξει ΡΙΙΖΙΚΑ τους “ερυθρόλευκους” για να τους θυμίζει τι εστί... Πρωταθλητής!

«Δωράκι»

Ο Ολυμπιακός έκανε ΔΩΡΑΚΙ στον Παναθηναϊκό, χαρίζοντάς του ουσιαστικά το αβαντάζ έδρας στα play offs της Euroleague. Μάλιστα, οι “αιώνιοι” μπορούν να συναντηθούν πλέον μόνο στον τελικό. Ως εκεί όμως έχουν πολύ δρόμο να διαβούν. Πάντως θα ήταν ευχής έργον να συμβεί αυτό…

«Κατηγορία»

Ο Πάμισσος τα τελευταία χρόνια αποτελεί σταθερή αξία για την Α’ ΕΠΣΚ. Παρά το μειωμένο μπάτζετ και τις δυσκολίες της φετινής σεζόν, η ομάδα του Μάκη Ριζογιάννη, έχει ουσιαστικά σώσει την ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε οι “ερυθρόλευκοι” ούτε με αυτοκτονία δεν χάνουν τον στόχο.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024