Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Ιστορία»

Το απόγευμα της Κυριακής (15/4) ο Αστέρας Δασοχωρίου έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ. Το συγκρότημα του Θύμιου Κόκκαλη με αξιόλογη και σταθερή παρουσία, κατέκτησε σχετικά άνετα τον τίτλο της Β1 ΕΠΣΚ 2017-18. Αυτή η επιτυχία ήταν μοναδική, καθώς η ομάδα για πρώτη φορά θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1. Σπουδαίο επίτευγμα για έναν σύλλογο που εκπροσωπεί μια μικρή κοινότητα ανθρώπων.

«Πλάτες»

Τρομερή σεζόν πραγματοποιεί το… “Βέλος”! Έχει πάρει στις ΠΛΑΤΕΣ τη νεανική ΑΕΜ και την οδηγεί προς τον στόχο της παραμονής. Ο πολύπειρος Τάσος Κανιούρας έχει φτάσει αισίως τα 19 τέρματα! Αν, το πρωτάθλημα ήθελε 6-7 αγωνιστικές ακόμη θα μπορούσε κάλλιστα να βγει και πρώτος σκόρερ…

«Αβάντα»

Ο Απόλλωνας “κλείδωσε” με το σπαθί του και μαθηματικά την πρωτιά δύο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΚ. Οι “κυανόλευκοι” απέκτησαν ΑΒΑΝΤΑ, καθώς στα play off, θα ξεκινήσουμε 4 βαθμούς. Το ζητούμενο όμως είναι ο τίτλος. Είναι το μόνο που μένει και θα θυμούνται όλοι με το που πέσει η αυλαία της σεζόν.

«Δωράκι»

Ολυμπιακός Παλαιοκκλησίου και Αργεντινή, αναδείχτηκαν ισόπαλοι στο μεταξύ τους ντέρμπι. Αυτό το αποτέλεσμα αποτελεί… ΔΩΡΑΚΙ για τον πρωτοπόρο Ήφαιστο, ο οποίος με νίκη στο εξ’ αναβολής της προσεχούς Πέμπτης με αντίπαλο το Μορφοβούνι, αγκαλιάζει τον τίτλο – άνοδο. Κι αυτό γιατί θα βρεθεί στο +4, δύο αγωνιστικές πριν την καρό σημαία.

«Τρένο»

Ο ΑΣΚ νίκησε το Ψυχικό, έβαλε το 4Χ4 και οδεύει προς απευθείας παραμονή. Οι “κυανόλευκοι” στοχεύουν να πετύχουν το απόλυτο στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν μπας και αποφύγουν τα play out. Δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά πάνε… ΤΡΕΝΟ αυτό το διάστημα και μόνο με την ψυχολογία μπορούν να πετύχουν τον άθλο.

«Ήττα»

Ο Ταυρωπός το περασμένο Σάββατο έδωσε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια σκληρή έδρα, όπως αυτή του ΑΟ Κρανέας. Οι “πορτοκαλί” γνώρισαν την ΗΤΤΑ. Αυτή δεν ήταν όμως τυχαία, καθώς αποτέλεσε την πρώτη μέσα στο 2018! Τώρα αν θα κοστίσει ακριβά ή όχι, θα το μάθουμε προσεχώς…

«Σχόλια»

Είτε αγωνίζεται εντός, είτε εκτός, ο ΑΟ Ζαϊμίου ακούει μόνο κολακευτικά ΣΧΟΛΙΑ. Οι “πορτοκαλί” διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με όλες τις ομάδες. Αυτό πηγάζει από τους ιθύνοντες του συλλόγου που έχουν πιάσει την έννοια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και μπράβο τους…

«Αγανάκτηση»

Με μια επιστολή οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης εξέφρασαν την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ τους για τα όσα βιώνουν φέτος στην ομάδα. Όλα αυτά λίγες ώρες μετά τις αιχμές Σβαρνόπουλου για την αγωνιστική τους παρουσία στη Σπάρτη! Ένα, έχω να πω… είναι κρίμα για αυτά τα παιδιά που προσπαθούν σε τέτοιες συνθήκες να ακούν και κουβέντες!

«Εισιτήρια»

Η Μονακό αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Οι παράγοντές της μάλιστα, φροντίζουν να την κάνουν ακόμη μεγαλύτερη. Μετά την 7άρα που έφαγε η ομάδα από την Παρί, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να αποζημιώσουν τους φιλάθλους που είδαν το ματς από κοντά, δωρίζοντάς τους ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για τους 3 πρώτους αγώνες της νέας σεζόν. Αυτά εμείς δεν τα βλέπουμε ούτε στα καλύτερα όνειρά μας…

«Πρόβλεψη»

Θα τολμήσω να κάνω μια ΠΡΟΒΛΕΨΗ. Βλέπω, τελικό Champions League, Λίβερπουλ – Μπάγερν. Δεν το κρύβω, ίσως ως φίλος των “reds” έτσι θα με βόλευε. Απλά θεωρώ πως θα ήταν το ιδανικό ζευγάρι, για να παρακολουθήσουμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί!

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

PALAMAS XOROS 2024