Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Επιστροφή»

Η Αναγέννηση πέτυχε κόντρα στον Πανσερραϊκό μια τεράστια νίκη – μισή παραμονή. Αυτή συνδυάστηκε με την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του μεγαλομετόχου, Βασίλη Μπούρμπου. Δεν αποτελεί καμία έκπληξη. Άλλωστε, όπως πήγαινε το πράγμα εκεί οδηγούσε. Μάλιστα, η διοίκηση υποσχέθηκε πληρωμές και ευχόμαστε να γίνουν πράξη για το καλό της ομάδας.

«Ιστορική»

Δύο “στροφές” πριν το φινάλε των μπαράζ ανόδου της Α1 ΕΠΣΚ και η Νίκη Καμινάδων πέτυχε τον μεγάλο στόχο που έθεσε εξ’ αρχής, την αλλαγή κατηγορίας. Οι “βυσσινί” πέτυχαν μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ άνοδο, καθώς μετά από 10 χρόνια και βάλε θα αγωνιστούν στην Α’ ΕΠΣΚ. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια ομάδα που έχει γνωρίσει στο παρελθόν τεράστιες επιτυχίες στο τοπικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο. Παράλληλα, έχει αναδείξει μεγάλους ποδοσφαιριστές.

«Μπαράζ»

Σερί ήταν και πάει. Ο ΑΣΚ μετά από 4 διαδοχικές νίκες, γνώρισε βαριά ήττα στον Πειραιά από τον Εθνικό. Άλλωστε, όταν πρόκειται για Α2, ο δείκτης δυσκολίας είναι αρκετά υψηλός. Πλέον, οι “κυανόλευκοι” δεν αποφεύγουν τα ΜΠΑΡΑΖ. Στόχος όμως είναι ο Αρκαδικός με τον οποίο θα έχουν πλεονέκτημα, όντας και καλύτερη ομάδα.

«Πέναλτι»

Το έχω επαναλάβει αρκετές φορές, πως ο φετινός Ολυμπιακός είναι… κάκιστος. Το ποιοι τον έφεραν εδώ; Είναι λίγο πολύ γνωστό. Οι “ερυθρόλευκοι” διαμαρτύρονται για ένα καταφανέστατο ΠΕΝΑΛΤΙ, χάνοντας το ματς από το 1ο λεπτό. Δικαιολογία; Καμία! Αν θέλει να λέγεται… μεγάλη ομάδα.

«Ενωμένη»

Μια μαγική λέξη χρησιμοποίησε ο Γιώργος Βαζάκας μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Πανσερραϊκού. ΕΝΩΜΕΝΗ! Και έχει απόλυτο δίκιο. Στις δύσκολες στιγμές που περνά η ΑΣΑ αν το εφαρμόσει θα πετύχει τον στόχο της και θα βγει ακόμη πιο δυνατή.

«Προβάδισμα»

Κομβικής σημασίας είναι η 5η και προτελευταία αγωνιστική των play off της Α1 ΕΠΣΚ. Μπορεί να αναδείξει τη δεύτερη ομάδα που θα ανέβει κατηγορία ή να δώσει παράταση στην αγωνία. Το δεύτερο σενάριο είναι και το πιο πιθανό, καθώς όπως όλα δείχνουν το 2ο εισιτήριο θα κριθεί το προσεχές Σάββατο στο γήπεδο Αγίου Νικολάου. Εκεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ΑΟ Κρανέας θα έχει το ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ έναντι του Ταυρωπού.

«Άλμα»

Ο ΑΣ Αναγέννηση πήρε το ντέρμπι της Β1 ΕΠΣΚ κόντρα στον Αετό Καλλιφωνίου και αν δεν αυτοκτονήσει θα ξεκινήσει με το απόλυτο πλεονέκτημα στα μπαράζ ανόδου. Οι “κιτρινόμαυροι” φέτος δείχνουν πιο έτοιμοι από ποτέ για το μεγάλο… ΑΛΜΑ. Άλλωστε, η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική και σε αυτό τα εύσημα ανήκουν και στον Γιάννη Ποντίκα.

«Αμφίρροπα»

Αν δεν υπάρξει κάποια τρομερή έκπληξη ο Ήφαιστος (υποδέχεται τελευταία αγωνιστική το αδιάφορο βαθμολογικά Πεδινό) θα αναδειχτεί πρωταθλητής στη Β2 ΕΠΣΚ 2017-18. Αυτό που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον όμως είναι το ποια ομάδα θα ακολουθήσει τους “ροσονέρι” στην Α1. Με τους Αργεντινή, Ολυμπιακό Παλαιοκκλησίου, Θύελλα Ριζοβουνίου και Αίαντα Μαραθέας να ερίζουν για το 2ο εισιτήριο, περιμένουμε ίσως τα πιο ΑΜΦΙΡΡΟΠΑ play off των τελευταίων ετών!

«Υπέρβαση»

Παρά τα προβλήματα και την αφαίρεση βαθμών, η ΑΕ Μουζακίου φαίνεται πως θα αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και θα διεκδικήσει την παραμονή της στα play out της Α’ ΕΠΣΚ. Αν τελικά καταφέρει να πετύχει τον στόχο, τότε θα πρόκειται για πραγματική ΥΠΕΡΒΑΣΗ!

«Έργο»

Ο Ηρακλής Σοφάδων στο δεύτερο γύρο της Α’ ΕΠΣΚ, πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού. Σίγουρα το ΕΡΓΟ του Φώτη Ράικου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ο έμπειρος τεχνικός παρέλαβα την ομάδα σε σημείο… μηδέν και την έφτασε πλέον μια ανάσα από την 4άδα! Κι όλα αυτά με ρόστερ χωρίς “βαριά” ονόματα…

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024