Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

«Πανάξια»

Πραγματοποιώντας μια αντεπίθεση διαρκείας που ξεκίνησε από το διπλό στην Πάτρα την 31η Μαρτίου, ο ΑΣΚ κατάφερε να κάνει την υπέρβαση. Πέτυχε ΠΑΝΑΞΙΑ τον μεγάλο του στόχο που δεν ήταν άλλος από την απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Πλέον θέλει να παγιώσει την θέση του στην Α2 και γιατί όχι, αν βρεθούν οι κατάλληλες συνθήκες να κάνει το όνειρο του Καρδιτσιώτη φίλαθλου πραγματικότητα με μια άνοδο στην Α1…

«Ανώτερος»

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με πάθος, δύναμη έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο και ήταν γενικά ΑΝΩΤΕΡΟΣ στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, φτάνοντας δίκαια στην κατάκτηση. Η Ένωση ήταν εκείνη που προβλημάτισε καθώς παρουσιάστηκε αγνώριστη. Βέβαια, ήταν απλώς ένα ματς. Δεν βγαίνουν και ασφαλή συμπεράσματα. Άλλωστε, σε διάρκεια απέδειξε πως είναι ισχυρή.

«Ανατροπή»

Μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου έκανε η ΑΕ Καππαδοκικού. Οι “κιτρινόμαυροι” νίκησαν στο γήπεδο Νοσοκομείου τον ΑΟΚ και μάλιστα με ΑΝΑΤΡΟΠΗ, που όπως όλα δείχνουν θα τη θυμούνται για πολλά χρόνια. Η ομάδα του Βαγγέλη Σαλταγιάννη, είχε υπομονή, επιμονή και στο τέλος δικαιώθηκε.

«Επιστροφή»

Μετά από αρκετές αγωνιστικές τιμωρίας, ο Παναγιώτης Κίσσας συνδύασε την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του με μια σούπερ νίκη. Η ΑΕΜ πήρε ένα τεράστιο διπλό (1-2) στην έδρα της Παλαμαϊκής και διατήρησε ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Μάλιστα, σε αυτό το ματς ο έμπειρος επιθετικός, σκόραρε το πρώτο τέρμα, ενώ συμμετείχε στο δεύτερο δίνοντας την ασίστ στον Μαυρομμάτη.

«Βατερλό»

Για ορισμένους το 3-1 της ΑΣΑ στην Καλλιθέα δεν ήταν βαρύ. Προσωπικά θεωρώ πως πρόκειται για… ΒΑΤΕΡΛΟ, καθώς ήρθε απέναντι σε μια ομάδα ήδη υποβιβασμένη και χωρίς κανέναν κίνητρο. Όταν “καίγεσαι” για νίκη αυτά τα ματς τα καθαρίζεις από το πρώτο ημίχρονο.

«Μόδα»

Φέτος έχει γίνει ΜΟΔΑ να κρίνονται τίτλοι, άνοδοι και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, στις δικαστικές αίθουσες. Ακόμη και ο Πρωταθλητής της Super League κατά κάποιον τρόπο αναδείχτηκε μέσα από ποινές. Μάλιστα πλέον, αυτά το φαινόμενα τα συναντάμε και στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Είπαμε, καλό είναι να παίζονται όλα μέσα στο χόρτο. Αλλά και οι νόμοι θα πρέπει να τηρούνται…

«Άνοδο»

Ο ΣΠΑΚ αν και τρόμαξε λιγάκι τους φίλους κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να πάρει την ΑΝΟΔΟ στην Α2. Έτσι, επιστρέφει σε μια κατηγορία που στοχεύει να εδραιωθεί όπως στο πρόσφατο παρελθόν. Το σημαντικό είναι πως οι κόποι μιας χρονιάς απέφεραν καρπούς.

«Πρωτομάστορας»

Πρωταθλήτρια στο Προπαιδικό ΕΠΣΚ αναδείχτηκε η Νίκη Καμινάδων. Οι “βυσσινί” μετά την μεγάλη επιτυχία της Ανδρικής ομάδας με την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου, πανηγύρισαν ακόμη ένα θρίαμβο, δείχνοντας ότι έχουν παρών και μέλλον. Όσο για τους πιτσιρικάδες, αυτοί οφείλουν πολλά στον ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑ, που δεν είναι άλλος από τον έμπειρο τεχνικό, Κώστα Σιακάρα.

«Τελικός»

Ματς δίχως αύριο είναι αυτό της Τετάρτης (16/5, 17:00) για την ΑΣΑ, κόντρα στον Εργοτέλη. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα. Είναι ένας ΤΕΛΙΚΟΣ στο οποίο δεν χωρά απώλεια. Αν φυσικά οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να ελπίζουν σε παραμονή. Σίγουρα η συμπαράσταση του κόσμου επιβάλλεται, σε ένα από τα ντέρμπι της χρονιάς όπως αυτό…

«Πάθος»

Τι κι αν ο Θωμάς Κουτρούλιας πάτησε τα 40. Αγωνίζεται ακόμη σας έφηβος. Παρά τον τραυματισμό του στο κεφάλι στην αναμέτρηση της πρεμιέρας των play out με αντίπαλο την Παλαμαϊκή, ο έμπειρος αμυντικός αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕ Καππαδοκικού με δεμένο κρανίο! Το ΠΑΘΟΣ του όμως δεν στάθηκε ικανό να χαρίσει κάτι θετικό στον ΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

23

korokidas e n

gkioulekas

kaminioti

dimiourgia

lafiamma

54

karditsaSPORT football