Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Φανταστικός»

Ναι, είναι αλήθεια πως το Ιταλικό ποδόσφαιρο πλέον δεν το έχω και σε πολύ εκτίμηση. Αλλά ο φετινός τελικός κυπέλλου ήταν απλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ μέχρι το 124’! Μαγική εικόνα όμως. Η Μίλαν σφυροκοπούσε… η Γιουβέντους το σήκωσε! Στιγμές που μόνο ο Βασιλιάς των σπορ μπορεί να σου προσφέρει. Μάλιστα η ομάδα του Αλέγκρι έγραψε ιστορία, αφού έγινε η μοναδική στη γείτονα χώρα που κατακτά δύο σερί νταμπλ.

«Δικαιολογίες»

Δε θα σταθώ σε ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ περί… ο Ολυμπιακός είχε να αγωνιστεί ένα μήνα, ο Σίλβα δεν κατέβασε σωστή 11άδα και άλλα τέτοια διάφορα. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και δίκαια σήκωσε την κούπα στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε η εικόνα που παρουσίασαν οι ερυθρόλευκοι ήταν απλώς τραγική. Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε και κάτι παραπάνω.

«Καυτό»

Δε νομίζω πως χρειάζεται να σχολιάσω κάτι για το ματς της περασμένης Δευτέρας στη Ριζούπολη. Άλλωστε το 5-0 τα λέει όλα. Φυσικά δεν έχει καμία σημασία πλέον και το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής στο Καστέλι κόντρα στον Κισσαμικό. Ο στόχος επετεύχθη για την ΑΣΑ. Η νέα σεζόν είναι που μας ενδιαφέρει. Γιατί όπως όλα δείχνουν αναμένεται ένα… ΚΑΥΤΟ καλοκαίρι!

«Τρόπαια»

Αν είναι να το μετονομάσουνε το Europa σε… Σεβίλλη League. Μιλάμε για την πολυνίκη πλέον του θεσμού που μετρά τρία σερί ΤΡΟΠΑΙΑ. Την έχει για πλάκα αυτή τη διοργάνωση η Ισπανική ομάδα. Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό το επίτευγμα. Όσο για τη Λίβερπουλ… θεωρώ πως είναι άξια της μοίρας. Είχε τον τίτλο στα χέρια της και στο δεύτερο ημίχρονο τον παρέδωσε αμαχητί!

«Σύρραξη»

Τρομερά πράγματα συνέβησαν το Σάββατο στο κλειστό του ΟΑΚΑ, εκεί όπου η ΑΕΚ επικράτησε του Άρη. Δεν αποτελεί όμως την είδηση η νίκη της Ένωσης, αλλά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 3 παίκτες και οι φιλοξενούμενοι με 2! Όλα αυτά διότι μετά από μια ΣΥΡΡΑΞΗ οι διαιτητές απέβαλαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Ό,τι και να κάνουμε μια ζωή θα έχουμε τα πρωτεία στα αρνητικά…

«Δύναμη»

Ο Αιγινιακός πήρε την άνοδο στη Β’ Εθνική, ο Πιερικός έμεινε στη Γ’ και η Πύδνα Κίτρους κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών και θεωρείται η ανερχόμενη ΔΥΝΑΜΗ για το ποδόσφαιρο της Πιερίας που τα πάει περίφημα. Φαίνεται πως η περσινή καταστροφική χρονιά για τον Μακεδονικό Νομό αποτέλεσε γρήγορα παρελθόν…

«Φιέστα»

Τη ΦΙΕΣΤΑ ανόδου πραγματοποίησε μέσα σε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο "AEL FC Arena" η ΑΕΛ. Οι "βυσσινί" επιστρέφουν στα σαλόνια της Super League, με προπονητή τον δικό μας… Σάκη Τσιώλη. Ήταν η πιο σταθερή ομάδα της σεζόν από την αρχή μέχρι τέλους και δίκαια πήρε την άνοδο… η πρώτη για ομάδα του Αλέξη Κούγια αν δεν με απατά η μνήμη μου!

«Οργάνωση»

Μπορεί τα τοπικά πρωταθλήματα να έχουν μόλις λίγες μέρες που τελείωσαν, ωστόσο στις περισσότερες ομάδες διεξήχθησαν γενικές συνελεύσεις με σκοπό την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ενόψει της νέας σεζόν. Φυσικά κάθε χρόνος που περνά όλα και δυσκολεύουν τα πράγματα, οικονομικά πάντα, με τους παράγοντες των συλλόγων να χρειάζονται περαιτέρω στήριξη. Άλλωστε δεν μπορούν τα ίδια άτομα να τραβούν συνεχώς το κουπί…

«Ζημιά»

Πολλές φορές μπορεί ένας αδιάφορος αντίπαλος… να κάνει τη ΖΗΜΙΑ. Αυτό όμως που συνέβη στην Bilbao Arena, ήταν απίστευτο! Τι κι αν η Σαραγόσα δεν είχε κίνητρο. O Τζουάν Σάστρε σκόραρε σταματημένος από τα 20 μέτρα (!) ξεραίνοντας τους Βάσκους τους οποίους άφησε εκτός προημιτελικών! Τώρα αν το ήθελε; Μόνο ο ίδιος ξέρει την απάντηση…

«Σεφτέ»

Τα κατάφερε ο ΑΟ Σελλάνων να κάνει ΣΕΦΤΕ στις νίκες κόντρα στον Ηρακλή Βόλου και πλέον μπήκε για τα καλά στο κόλπο της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη ήταν καλύτερη του αντιπάλου καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν ποτέ να απειλήσουν την κυανόλευκη εστία. Την Τετάρτη πλέον το ντέρμπι με τον Απόλλων Λάρισας στο Προάστιο έχει χαρακτήρα… τελικού.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024