Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Εντυπώσεις»

Δεν είναι μόνο ότι νίκησε στο φιλικό την ΑΣΑ, αλλά κέρδισε τις ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ και το χειροκρότημα ακόμη και των αντιπάλων του ο Ατρόμητος. Με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλα και αρκετά τρεξίματα, η Παλαμιώτικη ομάδα δείχνει φέτος πιο δυνατή από κάθε άλλη φορά. Βέβαια έχει μπροστά της έναν μαραθώνιο προκειμένου να φτάσει στον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

«Τρακ»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο χορός του ΑΟ Κρανέας. Κέφι, ποτό, μουσική και χορός μέχρι τα ξημερώματα παρά τη δροσιά που επικρατούσε. Την παράσταση βεβαίως έκλεψε ο ισχυρός άντρας των “ερυθρόλευκων”, ο οποίος έβγαλε λόγο ευχαριστώντας όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση. Είχε λίγο ΤΡΑΚ είναι αλήθεια, αλλά μάλλον έφταιγε… η ψύχρα!

«Θετικό»

Αρκετά ΘΕΤΙΚΟ ήταν το πρώτο τεστ της Αναγέννησης μπροστά στο κοινό της. Μιλάμε για μια ιστορική στιγμή δεδομένου ότι η αναμέτρηση είχε επίσημο χαρακτήρα διεθνούς φιλικού. Μάλιστα οι "κιτρινόμαυροι" σε κάποια σημεία του ματς έκαναν την πρωταθλήτρια Αλβανίας, Σκεντερμπέου να μοιάζει… μικρή! Ήταν πολύ καλή η εικόνα όλων των παικτών οι οποίοι στο τέλος κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου.

«Πίεση»

Ένα πράγμα που μου άρεσε χθες από την Αναγέννηση του Γιάννη Μάγγου, ήταν η ΠΙΕΣΗ ψηλά. Οι "κιτρινόμαυροι" κατάφεραν να "κλέψουν" αρκετές μπάλες δημιουργώντας μάλιστα μεγάλες ευκαιρίες απέναντι σε έναν αντίπαλο επιπέδου… Champions League! Αν ήταν και λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μιλούσαμε για θρίαμβο. Βέβαια αυτό είναι κάτι που βελτιώνεται…

«Συγκλονιστικός»

Ήταν από τους ελάχιστους που αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το 90λεπτο του φιλικού με τη Σκεντερμπέου. Ο λόγος για τον Στέργιο Δημόπουλο, ο οποίος ήταν απλά… ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ! Μέσα σε όλες τις φάσεις, έτρεχε ακατάπαυστα και αλάνθαστος στο αμυντικό κομμάτι. Ευχάριστο αυτό διότι πρόκειται για ένα δικό μας παιδί, που κατά την ταπεινή μου άποψη αδικεί τον εαυτό του…

«Θέση»

Αρκετά καλά τα πήγε στην προετοιμασία του Λεβαδειακού, ο Καρδιτσιώτης μέσος, Ζήσης Καραχάλιος. Μάλιστα με τον ρυθμό που δουλεύει, είναι πολύ πιθανό να κερδίσει ΘΕΣΗ και στο αρχικό σχήμα της πρεμιέρας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ! Αν τελικά συμβεί αυτό, θα είναι ακόμη μια επιβράβευση της προσπάθειας που κάνει τα τελευταία χρόνια ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

«Παίκτες»

Νωρίς θυμήθηκε ο Μαρινάκης να φέρει ΠΑΙΚΤΕΣ! Έλα όμως που τώρα είναι κάπως αργά. Και αυτό διότι οι καλοί πλέον δεν έρχονται γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει φέτος… το Champions league. Για να δούμε τι θα αλλάξει στον Ολυμπιακό του Μπέντο, που με τον περσινό δεν έχει και μεγάλες διαφορές. Στο ρόστερ αναφέρομαι…

«Ποιότητα»

Με τις τελευταίες μεταγραφές που πραγματοποίησε ο ΑΟ Τρίκαλα, βλέπω να ψάχνουμε τον δεύτερο. Είναι νωρίς βέβαια, αλλά οι "κυανέρυθροι" έχουν έτοιμο ρόστερ από πέρσι και με την ενίσχυση που προχώρησε η διοίκηση Γιαλιά, είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Νωρίς ακόμη για συμπεράσματα… αλλά η ΠΟΙΟΤΗΤΑ των ποδοσφαιριστών δεν αμφισβητείται ποτέ!

«Άποψη»

Ο Γκάρι Νέβιλ εξέφρασε την ΑΠΟΨΗ ότι ο Πολ Πογκμπά μπορεί να κάνει τα 105.000.000 ευρώ που δαπανήθηκαν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του να μοιάζουν με... μικρό ποσό! Μάλλον τρελάθηκε ο Άγγλος, γιατί τέτοιο ποσό θεωρώ πως δεν δικαιούται κανείς παίκτης. Ούτε καν… ο Μέσι!

«Ψυχή»

Μπορεί να κατετάγη 20ος στα 20χλμ βάδην στους Ολυμπιακούς του Ρίο, όμως το σίγουρο είναι πως ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ έτρεξε με όλη του την ΨΥΧΗ. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή και χαρακτήρα που τουλάχιστον εμάς τους Καρδιτσιώτες μας κάνει πάντοτε περήφανους…

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024