Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Νίκη»

Κομβικής σημασίας είναι το παιχνίδι της Τετάρτης (4/1) για την ΑΣΑ. Ήδη οι “κιτρινόμαυροι” έχουν χάσει αρκετούς βαθμούς στο ΔΑΚ. Και αυτοί μπορεί να στοιχίσουν ακριβά. Ιδιαίτερα όταν είναι με αντιπάλους που έχουν το ίδιο στόχο. Έτσι, με τον Πανελευσινιακό το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει είναι… η ΝΙΚΗ!

«Σκήπτρα»

Ο ΑΟ Σελλάνων έχει βαλθεί να σπάσει τη φετινή σεζόν όλα τα ρεκόρ. Παρέμεινε για έναν ολόκληρο γύρο η μοναδική αήττητη ομάδα στην κορυφαία τοπική κατηγορία, δείχνοντας ότι θα παλέψει σκληρά για να διατηρήσει τα ΣΚΗΠΤΡΑ. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι αντίπαλοι του ΑΟΣ θα χρειαστεί … να “ματώσουν” για να τον εκθρονίσουν!

«Πρωταθλήτρια»

Δεν μπήκαμε καλά καλά στο Γενάρη και η ΑΕΛ ήδη έχει ανακοινώσει την προσθήκες πέντε ποδοσφαιριστών. Όπως όλα δείχνουν θα αναδειχτεί εύκολα… Πρωταθλήτρια στις μεταγραφές. Το ζητούμενο, όμως για αυτήν είναι… η παραμονή. Και δεν πρόκειται για απλή υπόθεση!

«Κακοδαιμονία»

Είπαμε η ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ χτυπά κόκκινο στο λιμάνι. Μετά τον Χάκετ ήρθε η σειρά του Πρίντεζη και τώρα του Σπανούλη. Βέβαια, ο “Kill Bill” δεν έχει κάτι το σοβαρό, ωστόσο παλεύει να προλάβει το ντέρμπι “αιωνίων”. Πρόκειται για ένα οριακό ματς της Euroleague και θα γίνει στο ΣΕΦ την ερχόμενη Παρακσευή…

«Κούπα»

Αυτή είναι η Λίβερπουλ που θέλουμε να βλέπουμε. Με τον Κλοπ στον πάγκο θεωρώ θέμα χρόνου την κατάκτηση του τίτλου. Είναι δύσκολο γιατί μιλάμε για ομαδάρες αντιπάλους, ωστόσο ο Γερμάνος… έχει τον τρόπο. Μάλιστα οι “κόκκινοι” στα ντέρμπι φέτος δείχνουν… ασταμάτητοι. Νομίζω πως είναι μια τεράστια ευκαιρία για ΚΟΥΠΑ!

«Διαφορά»

Φαίνεται πως μόλις μια αγωνιστική κράτησε η αγωνία των ανθρώπων της Δόξας Μάρκου, μιας και η ομάδα έκλεισε τον πρώτο γύρο στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΚ, με +7. Μια ΔΙΑΦΟΡΑ ασφαλείας από τη στιγμή που διαθέτει παίκτες ποιότητας σχεδόν σε κάθε γραμμή. Βέβαια ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς, ωστόσο οι “μαυραετοί” παραμένουν το σούπερ φαβορί για τον τίτλο – άνοδο…

«Ευκαιρία»

Η μεγαλύτερη ΕΥΚΑΙΡΙΑ να δούμε για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνα παίκτη να αγωνίζεται στο All Star Game του NBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας τους. Μάλιστα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σημείωσε 35 πόντους (!) και πήρε από το χέρι τους Bucks στη νίκη επί των Bulls. Ή τώρα ή ποτέ λοιπόν…

«Στήριξη»

Η Λέστερ προέβη σε μια πρωτότυπη κίνηση μιας και στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ μοίρασε δωρεάν μπύρα στους φίλους της ομάδας, ως ένα ελάχιστο "ευχαριστώ" για την ΣΤΗΡΙΞΗ καθ' όλη τη διάρκεια της χρόνιας! Αυτά μόνο στην Αγγλία τα συναντάς...

«Ψυχολογία»

Μια από τις πιο ταπεινωτικές ήττες στην ιστορία του γνώρισε ο Ηρακλής Σοφάδων στο ματς με την Μητρόπολη. Μπορεί να βρίσκεται σε κακή κατάσταση αλλά το να δεχτεί 8 (!) τέρματα είναι… υπόθεση. Το θέμα είναι πως θα διαχειριστεί την όλη κατάσταση, γιατί η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ των παικτών δεν θα’ ναι και στα καλύτερά της!

«Ρολά»

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκλεισε τη χρονιά ο Πέτρος Αναστασίου. Ο τερματοφύλακας του ΑΟ Μυρίνης κατέβασε… ΡΟΛΑ στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία του πρώτου γύρου κόντρα στον Ατρόμητο. Κρατούσε με “νύχια και με δόντια” το μηδέν, ωστόσο στο 76’ ήρθε το γκολ του Αδάμου να του χαλάσει τα σχέδια!

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024