Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Μόδα»

Τι στιγμή που οι ομάδες της ΕΠΣ Ροδόπης, κάνουν τα πάντα προκειμένου να σωθεί ο Πανθρακικός, οι δικές μας έχουν κάνει ΜΟΔΑ να δίνουν τα μεγάλα ντέρμπι, την ίδια ώρα με τα εντός παιχνίδια της ΑΣΑ! Καμία στήριξη και σεβασμός στους “κιτρινόμαυρους” που κακά τα ψέματα είναι ο ανώτερος σύλλογος στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας. Σε αυτό πάντως μόνο η ΕΠΣΚ μπορεί να βάλει… φρένο.

«Απουσία»

Δεν τα κατάφερε στον Βλοχό η Δόξα Αμπέλου και στο δεύτερο μέρος… λύγισε. Φαίνεται πως η ΑΠΟΥΣΙΑ του Σωτήρη Τράντου από τον πάγκο των “ερυθρόλευκων” έπαιξε σημαντικό ρόλο. Άλλωστε είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει κάθε πτυχή της ομάδας. Όπως και να το κάνεις, μια τέτοια κατάσταση μπορεί να κρίνει ένα ματς. Και έτσι έγινε…

«Κάστρο»

Απόρθητο… ΚΑΣΤΡΟ θυμίζει φέτος το γήπεδο Φύλλου. Εκεί ο ΑΟΦ δείχνει ανίκητος. Τελευταίο “θύμα”; Η Ελπίδα, την οποία νίκησε και μάλιστα με ανατροπή. Άλλωστε χρόνια τώρα οι “κυανόλευκοι” εκμεταλλεύονται στο έπακρο τον παράγοντα έδρα. Χάρη σε αυτή πετυχαίνουν κάθε σεζόν τον στόχο τους.

«Ρυθμός»

Σε τρομερή κατάσταση παρουσιάστηκε η Δόξα Μητρόπολης στο Βιολογικό κόντρα στον Σώκρατες. Εξαιρετικές τοποθετήσεις, καλά τρεξίματα και ανά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο από τους “κιτρινόμαυρους” του Γιάννη Ποντίκα. Σαν να μην διακόπηκε ποτέ το πρωτάθλημα. Υπάρχει ΡΥΘΜΟΣ κάτι το οποίο αποτελεί σίγουρα έργο και του προπονητή.

«Ανθρωπιά»

Το παιχνίδι στο Μάρκο πέρασε σε δεύτερη μοίρα, σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Κι αυτό διότι ο ΑΟ Κρανέας συνέβαλε τα μέγιστα με τη συλλογή αρκετών καπακιών στην προσπάθεια που κάνει καιρό τώρα η Δόξα Μάρκου για βοήθεια στον συντοπίτη της Γιώργο Σακκά. Υπάρχουν στιγμές που ο αθλητισμός σου μοιράζει απλόχερα… ΑΝΘΡΩΠΙΑ!

«Ντέρμπι»

Το πήρε το ΝΤΕΡΜΠΙ κόντρα στον Αστέρα η Παλαμαϊκή. Ανεβασμένη η ομάδα του Βασίλη Ανυφαντάκου. Έστω και με προπονήσεις στο Κλειστό του Παλαμά, οι παίκτες κρατήθηκαν σε εγρήγορση. Πάντως έγινε ένα μέτριο ως κακό παιχνίδι. Σίγουρα σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, μετά την μεγάλη κακοκαιρία…

«Περιθώρια»

Στο ίδιο έργο θεατές. Ο Αετός μπορεί να ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, ωστόσο γνώρισε βαριά εντός ήττα από τον Διγενή. Η αλήθεια είναι πως οι “κιτρινόμαυροι” χρειάζονται τον χρόνο τους για να δέσουν σαν σύνολο. Βέβαια από την άλλη τα ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ στενεύουν αισθητά…

«Επιστροφή»

Δύο φορές μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την λέξη… ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στον Πάμισσο. Ο πρώτος για την επανεμφάνιση του πρώτου σκόρερ, Δημόπουλου, ο οποίος μάλιστα πέτυχε και δύο γκολάκια. Ο δεύτερος για την νίκη και μάλιστα εμφατική, μετά από οκτώ σερί ήττες. Σίγουρα οι “ερυθρόλευκοι” πήραν βαθειά βαθμολογική και ψυχολογική… ανάσα!

«Αποχώρηση»

Απογοήτευση και λύπη σκόρπισε σε πολλούς φίλους του τοπικού ποδοσφαίρου η είδηση για την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ του Κεραυνού Φράγκου από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ. Πέρα από το ότι είναι μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, η εξέλιξη αυτή επηρεάζει και την ποιότητα της κατηγορίας. Πάντως κάποια στιγμή οι “ερυθρόλευκοι” θα επανέλθουν. Άλλωστε οι ομάδες δεν χάνονται ποτέ…

«Μεταγραφές»

Μπαράζ ανακοινώσεων είχαμε αυτή την εβδομάδα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου, η οποία προχώρησε σε αρκετές ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ το Γενάρη. Το άσχημο είναι πως λόγο αποχώρησης του Φράγκου είχε ρεπό και οι παίκτες παρέμειναν ακόμη ένα Σάββατο -πέμπτο σερί- χωρίς επίσημο ματς. Κάτι παραπάνω από έναν μήνα δηλαδή. Κατά πόσο θα τους επηρεάσει αυτό… θα φανεί προσεχώς!

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024