Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Κρίμα»

Κοιτώντας την βαθμολογία της Α’ ΕΠΣΚ, μετά από 20 αγωνιστικές παρατηρεί πως στην τετράδα των play out, βρίσκονται δύο από τις πιο ιστορικές και λαοφιλείς ομάδες του τοπικού Ποδοσφαίρου. Είναι ΚΡΙΜΑ για δύο περιοχές όπως το Μουζάκι και οι Σοφάδες να είναι σε τέτοια κατάσταση. Με το φάσμα του υποβιβασμού πλέον… αρκετά κοντά!

«Ωριμότητα»

Τι κι αν η Δόξα Αμπέλου είναι νεοφώτιστη στην Α1 ΕΠΣΚ. Τι κι αν εκπροσωπεί μια μικρή κοινότητα ανθρώπων. Δεν την εμποδίζει να παίζει κάθε αγωνιστική για τη νίκη. Σε όποια έδρα κι αν αγωνίζεται. Δείχνει ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ομάδας που μετέχει χρόνια στη συγκεκριμένη κατηγορία. Αναμφίβολα λιθαράκι σε αυτό έχει βάλει και ο Σωτήρης Τράντος.

«Ντέρμπι»

Ίσως πιο εύκολα απ’ ότι περιμέναμε έχασε το ΝΤΕΡΜΠΙ στα Τρίκαλα η ΑΣΑ. Σίγουρα το πέναλτι στάθηκε αστάθμητος παράγοντας για το τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια οι “κιτρινόμαυροι” δεν ήταν και στην καλύτερη τους μέρα, χωρίς να βγάλουν το απαιτούμενο πάθος αυτών των ιδιαίτερων παιχνιδιών. Πλέον έρχεται μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων και η ομάδα πρέπει να δώσει… το 110%!

«Πεντάδα»

Μετά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣΚ, η υπόθεση ΠΕΝΤΑΔΑ έχει πάρει… φωτιά. Αν εξαιρέσουμε τη Δόξα Μάρκου που έχει ξεφύγει αισθητά, οι υπόλοιπες ομάδες θα δώσουν μεγάλη μάχη για τα 4 εισιτήρια που μοιράζουν ελπίδα στο όνειρο της ανόδου. Έρχονται αρκετά ντέρμπι και μέσα στο Μάρτη όπως φαίνεται θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

«Φόρμα»

Χωρίς αμφιβολία ο ΑΟ Κρανέας διανύει εξαιρετική ΦΟΡΜΑ. Έκανε το 4Χ4 κόντρα στην Αργεντινή και πλέον συνεχίζει με τρομερή ψυχολογία το δύσκολο πρόγραμμα που έχει. Κομβικό το ματς της επόμενης αγωνιστικής στη Ματαράγκα. Αν και εκεί διατηρήσει το αήττητο… κερδίζει από τώρα ένα εισιτήριο για την 5άδα.

«Επίθεση»

Τα ρεκόρ συνεχίζονται για τη φετινή Δόξα Μητρόπολης. Οι “κιτρινόμαυροι” διαθέτουν μακράν την καλύτερη ΕΠΙΘΕΣΗ του πρωταθλήματος με 94 (!) γκολ ενεργητικό σε 20 αγώνες. Έχει 40 (!) παραπάνω από την δεύτερη, αυτή του Ατρόμητου! Αν συνεχίζουν έτσι… θα τερματίσουν σκοράροντας πάνω από 150 γκολ συνολικά!

«Ντεμπούτο»

Αν και δυσκολεύτηκε κάπως η ΑΕ Λεονταρίου πήρε τη νίκη κόντρα στον Αετό και πλέον ελπίζει βάσιμα σε απευθείας παραμονή. Το ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ του Γιάννη Παφλιά στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο συνδυάστηκε με τρίποντο, όμως κόντρα στον ουραγό. Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα και στο τέλος θα φανεί αν η ομάδα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της…

«Ανατροπή»

Το… αίμα του πίσω πήρε ο Αστέρας στο Καρδιτσιώτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ταυρωπό. Παρότι οι “πορτοκαλί” προηγήθηκαν στη Φαναρίου οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν την ολική ΑΝΑΤΡΟΠΗ παίρνοντας το πολύτιμο τρίποντο και μαζί την ρεβάνς για την 4άρα του πρώτου γύρου. Αυτή ήταν η 4η σερί ήττα για την ομάδα του Αγίου Νικολάου, που διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος…

«Κάστρο»

Δεν λέει να συνέλθει με τίποτα ο ΑΟΦ. Μετά την βαριά ήττα στην Κρανιά, αγνοεί εδώ και 4 αγωνιστικές την χαρά της νίκης. Και σα να μην έφτανε αυτό δεν μπορεί να νικήσει ούτε στο ΚΑΣΤΡΟ του, που “λύγιζε” ακόμη και ανώτερους αντιπάλους. Αργά ή γρήγορα πάντως θα επιστρέψουν τα χαμόγελα, γιατί στους “μελανόλευκους” υπάρχει πολύ καλό κλίμα…

«Φάουλ»

Εκεί που η μπάλα… έκαιγε ανέλαβε δράση ο Πώποτας. Με δύο απευθείας εκτελέσεις ΦΑΟΥΛ έφερε τούμπα το ματς της Φαναρίου, χαρίζοντας ουσιαστικά το τεράστιο τρίποντο στον Αστέρα. Τέτοιες εκτελέσεις… ούτε ο Ριβάλντο δεν έκανε!

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024