Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Τελικός»

Η Αναγέννηση προέρχεται από 4 σερί ήττες. Βέβαια ήταν παιχνίδια δύσκολα και με ομάδες που στοχεύουν στην άνοδο. Αυτό όμως λίγη σημασία έχει από τη στιγμή που οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει να παίρνουν τα ματς με ομάδες στα μέτρα τους. Ένα από αυτά είναι και το εξ’ αναβολής της ερχόμενης Τετάρτης (8/3) στο ΔΑΚ με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιά. Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι για την ΑΣΑ. Αλλά ένας ΤΕΛΙΚΟΣ…

«Ανατροπή»

Παρότι βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο ο ΑΟ Κρανέας κατάφερε να κάνει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ κόντρα στην σκληροτράχηλη Α.ΠΟ.Κ. Πρόκειται για ένα τα τρίποντο… μισό εισιτήριο για την 5άδα. Έγινε ένα ωραίο ματς όπως αρμόζει σε ομάδες που διαθέτουν από τα καλύτερα ρόστερ της φετινής Α1 ΕΠΣΚ. Τίποτα δεν κρίθηκε ακόμη. Άλλωστε οι δύο ομάδες είναι πολύ πιθανό να τα πούμε και λίγο αργότερα. Στα play off ανόδου…

«Ματσάρα»

Πάθος, δύναμη, αποβολές, ανατροπές, αγωνία, μάχες και 8 συνολικά γκολ, σε μια αναμέτρηση που παιζόταν μια κατηγορία. Αυτό ήταν το σκηνικό στη ΜΑΤΣΑΡΑ που έγινε στο Μουζάκι και τα είχε κυριολεκτικά όλα. Η ΑΕΜ επέστρεψε στις νίκες και μαζί επανέφερε την ηρεμία. Δεν κατάφερε και κάτι σπουδαία. Άλλωστε έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να πετύχει τον στόχο.

«Κρίση»

Δύο αρνητικά αποτελέσματα σε διάστημα μόλις 4 ημερών. Δεν είναι τυχαίο! Ο Ατρόμητος έχασε τον έναν στόχο (Κύπελλο) και ρίχνοντας όλο το βάρος στο πρωτάθλημα “γκέλαρε” μέσα στο Λεοντάρι κόντρα στη μαχητική ΑΕΛ. Φαίνεται να περνούν μια ΚΡΙΣΗ  οι “πράσινοι”, ωστόσο έχουν βαριά φανέλα και αργά ή γρήγορα θα επανέλθουν στον δρόμο των επιτυχιών…

«Φόρμα»

Την πιο κατάλληλη στιγμή βρίσκει την ΦΟΡΜΑ του ΑΟ Φύλλου. Τώρα που η μπάλα… καίει. Δεν είναι μόνο η εντυπωσιακή νίκη των “κυανόλευκων” επί της Ματαράγκας, αλλά πολύ περισσότερο το όμορφο ανά διαστήματα ποδόσφαιρο που έπαιξε. Ακόμη ένας μνηστήρας λοιπόν για την προνομιούχο 5άδα!

«Ανάσα»

Επιτέλους μετά από 5 σερί ήττες ο Ταυρωπός έσπασε το αρνητικό σερί. Όχι τίποτα άλλο, γιατί από κει που ήταν φαβορί για play off, ξαφνικά ξύπνησαν σκέψεις… play out. Έτσι, πέρασε από Καρδιτσομάγουλα και πήρε βαθειά ΑΝΑΣΑ. Από κάθε άποψη. Βαθμολογική και ψυχολογική!

«Εφτάψυχος»

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο φετινός ΑΟ Σελλάνων διαθέτει εξαιρετική ομάδα. Με όλη την έννοια της λέξης. Βέβαια, είναι και ΕΦΤΣΑΨΥΧΟΣ, γιατί ακόμη κι όταν δεν βρίσκεται σε καλή μέρα, ξέρει να κερδίζει! Φυσικά αυτό είναι μεγάλη μαγκιά και μόνο λίγοι μπορούν να το καταφέρουν…

«Ψυχολογία»

Πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΚ και 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ. Δεν είναι και λίγα αυτά που κατάφερε ο ΑΟΚ. Άλλωστε ίδια ομάδα είναι. Το μόνο που άλλαξε είναι ο προπονητής. Αυτό όμως φτάνει για να δώσει άλλο χρώμα στην… ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!

«Ντέρμπι»

Ισόπαλο και μάλιστα χωρίς τέρματα έληξε το ΝΤΕΡΜΠΙ στη Φαναρίου. Αστέρας και Ελπίδα προσπάθησαν για τη νίκη σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις. Βέβαια αυτό το αποτέλεσμα δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες. Αντίθετα εξυπηρέτησε τα σχέδια του ΑΟ Κρανέας που πέρασε μόνος πρώτος στην 5η θέση της βαθμολογίας!

«Αποτελέσματα»

Για πρώτη φορά φέτος η Παλαμαϊκή πέρασε στη 2η θέση του πρωταθλήματος. Εκεί έχει όμως και ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ. Τον Θεσσαλικό. Μπορεί η νεοφώτιστοι στην Α1 ΕΠΣΚ, να κρατούσαν χαμηλά τον πήχη, ωστόσο το ποιοτικό ρόστερ και η δουλειά του Ανυφαντάκου δεν κρύβονται. Άλλωστε μιλούν από μόνα τους… τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024