Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Βαθμό»

Έπρεπε να φτάσουμε στην 23η αγωνιστική για να πάρει τον πρώτο ΒΑΘΜΟ στη φετινή Α’ ΕΠΣΚ, ο Αετός Αγίου Θεοδώρου. Μπορεί οι “κιτρινόμαυροι” να βρίσκονται σε κάμψη, ωστόσο θα ήταν κρίμα να τερματίσουν χωρίς πόντο το πρωτάθλημα. Πάντως, φαίνεται ότι αυτοί που αγωνίζονται παρότι δεν έχουν κανένα απολύτως κίνητρο τα δίνουν όλα… μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

«Συναρπαστικό»

Προσπαθώ γυρίζοντας στο παρελθόν να θυμηθώ πότε είχαμε τέτοιο πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΚ. Είναι απλά… ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ! Κρατά το ενδιαφέρον σε κορυφή και ουρά. Κι όπως όλα δείχνουν έτσι θα πάμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Φανταστείτε να μην αποχωρούσε και το Φράγκο. Θα έπεφταν… κορμιά!

«Σκόρερ»

Υπόθεση… Μητρόπολης φαίνεται πως είναι η κορυφή του πίνακα των ΣΚΟΡΕΡ. Μπουντούρης και Τσιρογιάννης προπορεύονται με 23 και 22 γκολ αντίστοιχα. Και πώς να μην συμβεί αυτό από τη στιγμή που οι “κιτρινόμαυροι” έχουν 103 (!) τέρματα ενεργητικό. Κι ακόμη θέλουμε 7 αγωνιστικές! Απίστευτα πράγματα από μια ομάδα… ρεκόρ!

«Ανάσα»

Μια πολύ σημαντική νίκη… ΑΝΑΣΑ πέτυχε ο ΑΟ Αγναντερού, σπάζοντας την κακοδαιμονία. Οι νεοφώτιστοι με αυτό το τρίποντο βρίσκονται πλέον στο +7 από τα play out. Με προσοχή και συγκέντρωση δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα παραμονής. Άλλωστε διαθέτουν ένα ρόστερ ποιοτικό και έναν ικανό προπονητή που προσφέρει έργο στους “βυσσινί”.

«Βασικά»

Πολύτιμη ήταν η νίκη της ΑΣΑ στο εξ’ αναβολής ματς με τα Χανιά. Άλλωστε έχουμε πει πως με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο το τρίποντο μπορεί να φανεί σαν… εξάποντο. Οι “κιτρινόμαυροι” αν κάνουν τα ΒΑΣΙΚΑ στο υπόλοιπο της σεζόν, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία.

«Ματσάρα»

Ό,τι χειρότερο για καρδιακούς ήταν το παιχνίδι στο Ρούσσο. Ανατροπές, μάχες, 5 γκολ, θέαμα. Τα είχε όλα η ΜΑΤΣΑΡΑ μεταξύ Α.ΠΟ.Κ και ΑΟ Φύλλου. Η ομάδα του Αναστασόπουλου παρότι έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 (55’) βρήκε το ψυχικό σθένος να γυρίσει το ντέρμπι παίρνοντας τη νίκη με 2-3! Ένα αποτέλεσμα που φέρνει τους “κυανόλευκους” μια ανάσα από τον μεγάλο στόχο… την 5άδα!

«Μπελάδες»

Δεν λέει να ξεφύγει από τα χαμηλά της βαθμολογίας ο Απόλλων Μακρυχωρίου. Η ισοπαλία κόντρα στους Σοφάδες τον βάζει… σε ΜΠΕΛΑΔΕΣ. Η απόσταση από τα play out είναι μόλις στους 5 βαθμούς. Πέρα από το ότι η ομάδα δεν καταφέρνει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, δεν αποδίδει και το αναμενόμενο ποδόσφαιρο. Γιατί από ρόστερ… είναι μια χαρά!

«Πολυτέλεια»

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Σπύρος Γκόβαρης. Κάνει όλη την δουλειά στον χώρο της μεσαίας γραμμής όντας ο παίκτης… “κλειδί” του φετινού ΑΟ Φύλλου. Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον ίδιο. Άλλωστε το βιογραφικό του τα μαρτυρά όλα. Πρόκειται για έναν παίκτη ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ για την κατηγορία.

«Εντυπώσεις»

Μπορεί ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Φαναρίου να ήταν πολύ βαρύς, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε Αστέρα και ΑΟ Κρανέας να αποδώσουν όμορφο ποδόσφαιρο. Παρότι οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν για μία ώρα αγώνα με παίκτη λιγότερο, στάθηκαν αρκετά καλά. Η ισοπαλία μπορεί να μην ικανοποίησε κανέναν, ωστόσο και οι δύο κέρδισαν τις ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ και συνεχίζουν την μάχη για την 5άδα!

«Χαρακίρι»

Μετά και από αυτό το… κάζο, η ΑΕ Μουζακίου δύσκολα θα αποφύγει τα play out. Έπαιξαν με τη φωτιά οι “κιτρινόμαυροι” και το πλήρωσαν. Προηγήθηκαν στον Άγιο Θεόδωρο με 0-2! και τελικά έφυγαν με τον βαθμός της ισοπαλίας! Κανονικό ΧΑΡΑΚΙΡΙ με λίγα λόγια…

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024