Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Μπελάδες»

Από κει που πριν λίγες εβδομάδες, Παλαμαϊκή και Ματαράγκα πάλευαν με έπαθλο τη 2η θέση, πλέον έχουν μπει για τα καλά σε ΜΠΕΛΑΔΕΣ. Κι αυτό διότι, η 5άδα έχει πάρει… φωτιά. Μάλιστα όλα αυτά πριν το μεταξύ τους ντέρμπι το οποίο θα κρίνει πολλά για την συμμετοχή τους ή όχι στα play off.

«Απογοήτευση»

Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό ο Απόλλων Μακρυχωρίου. Δεν έχει να κάνει με την ήττα στο Λεοντάρι, αλλά πολύ περισσότερο με τον τρόπο που αυτή ήρθε. Ήταν ένα ματς… μια κατηγορία και οι “κυανόλευκοι” μοίρασαν ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ στον κόσμο τους με την ήττα 3-0. Πλέον μπήκαν σε περιπέτειες και εδώ θα φανεί αν τελικά θα δείξουν χαρακτήρα…

«Ανατροπή»

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Άμπελος διαθέτει μια πολύ “καυτή” έδρα που λίγες ομάδες περνούν αλώβητες. Κάτι τέτοιο προσπάθησε να κάνει και ο Ταυρωπός, ωστόσο η δουλειά έμεινε στο ημίχρονο. Με μια εντυπωσιακή ΑΝΑΤΡΟΠΗ η ομάδα του Σωτήρη Τράντου πήρε σπουδαίο τρίποντο και πλέον βλέπει… 5άδα.

«Καρμπόν»

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΚ, στον Παλαμά μεταξύ του τοπικού Ατρόμητου και του ΑΟΚ. Η αναμέτρηση δεν προσέφερε τίποτα το σπουδαίο όντας αρκετά μέτρια. Μάλιστα ήταν ΚΑΡΜΠΟΝ με εκείνη προ μερικών εβδομάδων για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΚ.

«Πόθος»

Την τύχη στα χέρια του κρατά πλέον ο ΑΟ Κρανέας, καθώς με 3Χ3 θα βρεθεί 100% στα play off. Άλλωστε από το Γενάρη και μετά αποτελεί διακαής ΠΟΘΟΣ για τους “ερυθρόλευκους”, που θα κάνουν τα πάντα για να τον εκπληρώσουν. Όπως φαίνεται δείχνουν έτοιμοι για την μεγάλη υπέρβαση…

«Άμυνα»

Εντυπωσιακός εμφανίζεται στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΚ, ο ΑΟ Φύλλου. Η ομάδα του Χρήστου Αναστασόπουλου, τρέχει ένα καλό σερί που την έφερε στη 2η θέση συγκάτοικο με την Παλαμαϊκή. Το μεγαλύτερο μερίδιο πάντως σε αυτή την επιτυχία το παίρνει η ΑΜΥΝΑ της οποίας φυσικά ηγείται ο πολύπειρος Γιώργος Τάκας!

«Κολακευτική»

Μπορεί η 5η θέση της Α’ ΕΠΣΚ να μην δίνει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο είναι ιδιαίτερα ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΗ. Κι αυτό διότι η ομάδα που την κατακτά, φανερώνει πως μετά τους τέσσερις “μεγάλους” είναι η αμέσως καλύτερη. Ο Σώκρατες η ομάδα που κατάφερε να φτάσει σε αυτή την επιτυχία, όντας η θετική έκπληξη της φετινής κατηγορίας.

«Ντέρμπι»

Εντυπωσιακά συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο ΑΣΚ. Πέρασε… σαν σίφουνας από τον Πολύγυρο και πλέον, περιμένει το σούπερ ΝΤΕΡΜΠΙ με τον Ερμή Αγιάς μετά τις εορτές του Πάσχα. Αυτό είναι το ματς της χρονιάς για τους “κυανόλευκοι” που αν πάρουν θα χρειαστεί να κάνουν σχέδια για την παραπάνω κατηγορία.

«Αιχμές»

Η είδηση δεν ήταν η ήττα της Αναγέννησης στην Ελευσίνα, αλλά οι ΑΙΧΜΕΣ… αποχώρησης που άφησε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Γιάννης Μάγγος. Κι αυτό διότι σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν πράγματα που δεν ανέχεται. Έτσι, θα μιλήσει με τον Πρόεδρο για να αποφασίσει για το μέλλον του στους “κιτρινόμαυρους”.

«Καθοριστικά»

Η ΑΕ Μουζακίου πέτυχε ένα τεράστιο διπλό στη Μυρίνη αναπτερώνοντας τις ελπίδες για απευθείας παραμονή. Μάλιστα, το πρώτο από τα δύο τέρματα το πέτυχε ο 16χρονος, Σπύρος Πασσιάς, ο οποίος μπορεί να πέτυχε λίγα αλλά... ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ γκολ. Είναι από τους παίκτες με μέλλον και σε αυτόν ποντάρει πολλά ο Παναγιώτης Ταμπάκος.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024