Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

«Απαιτητική»

Δεν υπάρχει παίκτης που δεν θα’ θελε από το τοπικό να αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν στη Γ’ Εθνική! Έτσι, άπαντες επιθυμούν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον ΑΟ Σελλάνων. Πάντως, ο Καλογεράκης σε συνδυασμό με τη διοίκηση θα κρίνουν ποιοι μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα στην ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ νέα κατηγορία.

«Υπόθεση»

Ιδιαίτερα… καυτή αναμένεται αυτή η εβδομάδα σε ότι αφορά τις διοικητικές εξελίξεις της Αναγέννησης. Άλλωστε, έφτασε η στιγμή της αλήθειας στην ΥΠΟΘΕΣΗ Μίλερ. Θα αναλάβει τελικά ο Γερμανός ή θα αποδειχτεί το όλο ενδιαφέρον… ένα φιάσκο! Πάντως, τα περιθώρια στενεύουν αισθητά όσο οδεύουμε προς τα τέλη του μήνα…

«Μπάχαλο»

Μπορεί το πρωτάθλημα της Football League να ολοκληρώθηκε, ωστόσο επικρατεί ένα ΜΠΑΧΑΛΟ! Και πώς να μην συμβεί αυτό, αφού αρκετές ομάδες τρέχουν να πληρώσουν τις προσφυγές και τα πρόστιμα. Έτσι, ακόμη και οι ήδη υποβιβασμένοι… ελπίζουν. Γιατί το’ χουμε δει αρκετές φορές να κρίνονται πολλά στις δικαστικές αίθουσες.

«Φρέσκος»

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός παρά τα όσα συνέβησαν όλη τη χρονιά στο τέλος φάνηκε μάγκας. Παρουσιάστηκε πιο ΦΡΕΣΚΟΣ στη σειρά με τον Ολυμπιακό και δίκαια κατέκτησε το νταμπλ. Οι “πράσινοι” έδειξαν για ακόμη μια φορά χαρακτήρα, παίρνοντας τον τίτλο με μειονέκτημα έδρας.

«Σελίδα»

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Παλαμαϊκή, που συνδυάστηκαν μάλιστα με ισάριθμες ανόδους, ο Βασίλης Ανυφαντάκος αποτελεί παρελθόν. Έτσι, οι νεοφώτιστοι στην Α’ ΕΠΣΚ, αλλάζουν ΣΕΛΙΔΑ στο αγωνιστικό κομμάτι και βρίσκονται πλέον στη ανεύρεση του αντικαταστάτη…

«Μεταγραφή»

Η Λαμία στην παρθενική της συμμετοχή στη Super League, θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Έτσι, ξεκίνησε ήδη την ενίσχυσή της. Ένας εκ των αποκτηθέντων είναι ο Πατρίκ Βουό. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ μιας και ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ έδωσε τα διαπιστευτήριά του τη σεζόν που μας πέρασε. Κατά την άποψή μου, μέσα στους MVP της Football League 2016-17. Άλλωστε οι αριθμοί (18 γκολ – 31 συμ.) μιλούν από μόνοι τους.

«Όνομα»

Σίγουρα, ο Χάσι δεν αποτελεί το ΟΝΟΜΑ που ίσως επιθυμούσαν για τον πάγκο του Ολυμπιακού οι φίλοι του. Επειδή ωστόσο, έχουνε δει πολλά τα ματάκια μας, ακόμη κι από προπονητές με μεγάλη εμπορική αξία, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι. Η δουλειά του θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Κι από αυτή… θα κριθεί αναλόγως!

«Κορεσμός»

Έτοιμος να αποχωρίσει από τη Ρεάλ φέρεται ο Κριαστιάνο Ρονάλντο. Σίγουρα, με δύο σερί CL και το ότι τα έχει κατακτήσει σχεδόν όλα επέρχεται ο ΚΟΡΕΣΜΟΣ. Ίσως να θέλει να δοκιμάσει σε κάποια άλλη μεγάλη ομάδα τις δυνατότητές του, πριν δύσει η καριέρα του και επιστρέψει στη Σπόρτινγκ. Λογική σκέψη για έναν σούπερ σταρ όπως ο πορτογάλος…

«Αξίες»

Πολλές φορές τα χρήματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα όταν μιλάμε για ΑΞΙΕΣ. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση των Πρίντεζη και Μάντζαρη. Όχι, όχι το ποσό που παίρνουν είναι ευκαταφρόνητο, ωστόσο αρνήθηκαν πολλά περισσότερα, μάλλον γιατί… είναι “βαμμένοι” Ολυμπιακοί!

«Επιθυμία»

Σε συνέντευξή του σε Αθηναϊκό μέσο, ο Καρδιτσιώτης καλαθοσφαιριστής, Γιάννης Μπουρούσης, δεν έκρυψε την ΕΠΙΘΥΜΙΑ του λίγο πριν αποσυρθεί να αγωνιστεί 1 με 2 χρόνια στον ΑΣΚ. Είναι κάτι που τιμά ιδιαίτερα τους “κυανόλευκους” κι όταν συμβεί με το καλό θα τους απογειώσει…

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

23

korokidas e n

gkioulekas

kaminioti

dimiourgia

lafiamma

54

karditsaSPORT football