Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

«Ηνία»

Φαίνεται πως έστω και την ύστατη στιγμή ο ΑΟΚ, βγαίνει από το διοικητικό... αδιέξοδο. Μια ομάδα παλαιών και νέων ανέλαβε τα ΗΝΙΑ του ιστορικού συλλόγου και πλέον δίνει μάχη με τον χρόνο. Είναι δεδομένο πως οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται πολύ πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους. Παρ’ όλα αυτά θα προσπαθήσουν να στελεχώσουν το ρόστερ και με τον Θύμιο Σδρόλια στο τιμόνι να παρουσιαστούν έτοιμοι στα επίσημα.

«Τεστ»

Αρκετά καλά τα πήγε ο ΑΟ Σελλάνων στο πρώτο φιλικό ΤΕΣΤ κατά την περίοδο της προετοιμασίας. Η ομάδα του Λάμπρου Καλογεράκη νίκησε μέσα στην Οιχαλία τον Διγενή Νεοχωρίου παίζοντας ανά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, κόντρα σε έναν αντίπαλο τον οποίος οι “κυανόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Παράλληλα, στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός πως σε αυτό το ματς αγωνίστηκαν 24 παίκτες, δίνοντας στο τεχνικό τιμ μια χρήσιμη εικόνα…

«Ρεπό»

Μετά τον υποβιβασμό του ΑΟ Χανιά και την μη δήλωση συμμετοχής του Αγροτικού, η Football League έμεινε με 17 ομάδες. Μάλιστα, το κενό αυτό δεν θα καλυφθεί. Συνεπώς πάμε εξ’ αρχής σε πρωτάθλημα με… ΡΕΠΟ. Ακόμη ένα χτύπημα για αυτή την έρμη την κατηγορία.

«Νεανικό»

Με ένα ΝΕΑΝΙΚΟ σχήμα θα παραταχθεί στο νέο πρωτάθλημα της Football League η ΑΣΑ. Μάλιστα, από τους 30 που συμμετέχουν στην προετοιμασία, περίπου τα 2/3 είναι κάτω των 23 ετών. Σίγουρα, η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο από κάθε άποψη. Όλα όμως θα κριθούν από την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι “κιτρινόμαυροι” μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάζεται πίστη και σκληρή δουλειά, για να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί…

«Ανταγωνισμός»

Κυριολεκτικά στην προετοιμασία του ΑΟ Σελλάνων, πέφτουν… κορμιά. Οι πιο πολλοί ποδοσφαιριστές κυμαίνονται… στα ίδια κυβικά. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την μάχη για μια θέση στην βασική 11άδα, ανεβάζουν τον ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ στα ύψη!

«Κέφια»

Μετά την ΑΕΚ, η οποία ήρθε πέρσι στο ΔΑΚ, φέτος η ΑΣΑ θα υποδεχτεί για το Κύπελλο Ελλάδας, τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται, για ένα μεγάλο ματς που αναμένεται να προσεγγίσει πολλούς φίλους της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια η ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ έχει μεγάλα… ΚΕΦΙΑ για τους “κιτρινόμαυρους”. Από κει και πέρα ποιος ξέρει... του χρόνου μπορεί να βρεθούν στο δρόμο του Ολυμπιακού. Μπας και δούμε λίγη... ποιότητα!

«Σταθμό»

Το νέο ΣΤΑΘΜΟ της καριέρας του βρήκε ο έμπειρος επιθετικός, Άκης Χαρβαλιάς. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, ακολούθησε τον δρόμο που είχαν χαράξει πέρσι οι Κουτρούλιας και Κόκκινος, καθώς τη σεζόν 2017-18 θα αγωνίζεται με τα χρώματα του ΟΦ Αγίου Ματθέου. Μάλιστα, στο ντεμπούτο -έστω και σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα- πέτυχε γκολ, χωρίς ωστόσο αυτό να αποτελεί… είδηση!

«Μίμηση»

Η Ρεάλ κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας, νικώντας με το εμφατικό 1-3 τη Μπάρτσα. Όλα αυτά με σκόρερ του δεύτερου τέρματος , τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πανηγύρισε, δείχνοντας τη φανέλα του στην κερκίδα. Μάλλον, βλέπει πολύ από… Μέσι σε σημείο που ξεκίνησε την… ΜΙΜΗΣΗ!

«Παρουσία»

Αρκετά καλή ήταν η ΠΑΡΟΥΣΙΑ των δύο Καρδιτσιωτών βαδιστών, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου. Παπαμιχαήλ και Ντρισμιώτη, έδωσαν ακόμη μία φορά, ψυχή και σώματι, για χάρη της “γαλανόλευκης”.

«Μοντάρισμα»

Οι περισσότερες ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου ξεκινούν αισίως την τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας τους. Πλέον, θα αρχίσουν μαζικά τα φιλικά. Άλλωστε, τα χρειάζονται οι προπονητές, έτσι ώστε να βάλουν μπροστά… το ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ.

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

23

korokidas e n

gkioulekas

kaminioti

dimiourgia

lafiamma

54

karditsaSPORT football