Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Άδικο»

Ένα πολύ δυνατό ζευγάρι έβγαλαν τα μπαλάκια για το Κύπελλο ΕΠΣΚ. Αγναντερό εναντίον Μητρόπολης. Δύο από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Α’ ΕΠΣΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Για κάποιον το ταξίδι στο θεσμό θα είναι σύντομο. Είναι κάπως ΑΔΙΚΟ, ωστόσο συμβαίνουν αυτά στις κληρώσεις.

«Φαβορί»

Εξαιρετικό είναι το πρόσωπο που βγάζει στις φιλικές του αναμετρήσεις ο Βόλος FC. Τέσσερα γκολ στον Απόλλωνα Λάρισας έριξε! Δεν είναι και λίγα. Γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα που αγωνίζεται και ο Καρδιτσιώτης μεσοαμυντικός, Στέργιος Δημόπουλος. Πάντως, δείχνει από νωρίς ο νεοσύστατος σύλλογος της Μαγνησίας πως θα αποτελέσει εκ των ΦΑΒΟΡΙ για την άνοδο.

«Διαμάντι»

Μπορεί να είναι 14 ετών, ωστόσο ο Γιώργος Οικονόμου βγάζει… μάτια με τις εμφανίσεις του στα φιλικά της Ελπίδας. Ο πιτσιρικάς με καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο έχει τρομερά προσόντα και το αποδεικνύει. Αποτελεί το… ΔΙΑΜΑΝΤΙ της περιοχής και αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι, στο κοντινό μέλλον αναμένεται να απασχολήσει αρκετούς συλλόγου. Αυτή τη στιγμή πάντως, ανήκει στο δυναμικό της Δήμητρας Τρικάλων, ωστόσο φέτος θα ενισχύσει την προσπάθεια των “πρασίνων”.

«Άτυχος»

Ο ΑΟΚ κατάφερε να οργανωθεί και συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την στελέχωση του ρόστερ που αυτή τη στιγμή αριθμεί 13-14 παίκτες. Η προετοιμασία των “κυανόλευκων” ξεκίνησε στις αρχές της περασμένη εβδομάδας. Αναμφίβολα, η ομάδα του Θύμιου Σδρόλια χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Σα, να μην έφτανε αυτό, ο ιστορικό σύλλογος στάθηκε… ΑΤΥΧΟΣ καθώς κληρώθηκε στην α’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΚ και μάλιστα κόντρα στον ενισχυμένο Διγενή. Βέβαια, ίσως αυτό το ματς το δουν περισσότερο σαν ένα δυνατό… φιλικό!

«Αστέρια»

Ο Ολυμπιακός μετά από απουσία ενός έτους επιστρέφει… στα ΑΣΤΕΡΙΑ! Οι “ερυθρόλευκοι” την περασμένη Παρασκευή, έμαθαν τους αντιπάλους τους στους ομίλους του CL. Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και το 4ο γκρουπ “αδυνάτων” η Σπόρτινγκ Λισαβόνας! Τι να πει κανείς. Αυτό που θα ζήσουν οι “ερυθρόλευκοι” θα το ζήλευε κάθε ποδοσφαιριστής. Πάντως, τα ματς με τους “μπλαουγκράνα” αναμένονται μοναδικά και… αξέχαστα!

«Καφενείο»

Νεκρική… σιγή έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες στο “πράσινο” ΚΑΦΕΝΕΙΟ. Λίγο η ανατροπή από την Μπιλμπάο στο πρώτο ματς και ο αποκλεισμός στη συνέχεια, λίγο και η ενδιάμεση ισοπαλία με τον Πλατανιά… όλα έπαιξαν το ρόλο τους. Άλλωστε, από νωρίς ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός Ευρώπης, ενώ κυνηγά από την πρεμιέρα τους πρωτοπόρους στη Super League. Αναμφίβολα, για ακόμη μια φορά στενοχωρεί τους φίλους του…

«Προσπάθεια»

Τα φιλικά της συνεχίζει η Αναγέννηση με σκοπό να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και να αρχίσει ο Βαζάκας να διαμορφώνει μια πρώτη άποψη για την αρχική 11άδα. Στο πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας με αντίπαλο τον Κισσαμικό οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη πολύ δουλειά. Υπάρχει χρόνος ακόμη, ωστόσο θα πρέπει να γίνει μεγάλη ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. Η κατηγορία είναι δύσκολη και θέλει μεγάλη… προσοχή.

«Απώλεια»

Έναν σούπερ σταρ που αγωνίζεται στο NBA έχει η Ελλάδα και θα τον στερηθεί στο Eurobasket. Ο λόγος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που δεν θα βοηθήσει την Εθνική στο Ελσίνκι, ελέω… Bucks! Πρόκειται, για μια τεράστια ΑΠΩΛΕΙΑ, ωστόσο ακόμη κι έτσι η ομάδα αυτή έχει… μέταλλο και μπορεί να φτάσει ψηλά.

«Μεταγραφή»

Δεν παρουσιάστηκε και πολύ καλός ο ΑΟΣ στο φιλικό με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Σε αυτή την αναμέτρηση η είδηση ήταν πως πήρε χρόνο συμμετοχής ο Αλέξα Βουκομάνοβιτς -πρώην επιθετικός της ΑΣΑ- και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει τη νέα ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ των “κυανόλευκων”. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην απαιτητική Γ’ Εθνική.

«Παραμονή»

Χωρίς καμία αμφιβολία ο ΑΣ Καρδίτσας, με την πορεία του τα τελευταία χρόνια και αποκορύφωμα την άνοδο στην Α2, απογείωσε το Καρδιτσιώτικο μπάσκετ. Πλέον, έρχεται αντιμέτωπος με τις τρομερές απαιτήσεις και δυσκολίας της συγκεκριμένης κατηγορίας. Στόχος; Φυσικά η ΠΑΡΑΜΟΝΗ για μια νεοφώτιστη ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Για να τον πετύχει όμως, χρειάζεται τον κόσμο σταθερά στο κλειστό…

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024