Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Απουσία»

Αρκετά καλά στάθηκε ο ΑΟ Αγναντερού κόντρα στη Δόξα Μητρόπολης, παρά την ήττα – αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΚ. Μάλιστα, αν οι “βυσσινί” ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια μπορούσαν κάτι καλύτερο. Αναμφίβολα σε αυτό έπαιξε ρόλο η Απουσία του Δημήτρη Ζιώγα, η οποία ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή!

«Φιλικό»

Ένα σπουδαίο ΦΙΛΙΚΟ παιχνίδι έκλεισε η ΑΣΑ, καθώς την Πέμπτη (7/9) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Τρίκαλα. Το ίδιο σκηνικό το είδαμε και πέρσι με τους “κιτρινόμαυρους” μάλιστα να κερδίζουν 0-1 χάρη σε ένα γκολ του Ντιατά, ο οποίος φέτος θα τα “κυανέρυθρα” του ΑΟΤ. Ας ελπίσουμε να μην σκοράρει πάλι…

«Ντεμπούτο»

Μπορεί το επίσημο ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ του Φάνη Στάθη σε πάγκο να μην συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο ο ίδιος ήταν άριστος τακτικά, παρουσιάζοντας τον ΑΟ Αγναντερού αξιόμαχο, κόντρα στην ίσως πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας. Πάντως σε πρώτη φάση φάνηκε το έργο του στον αγωνιστικό χώρο και με σκληρή δουλειά οι “βυσσινί” μπορούν φέτος να πετύχουν πολλά.

«Στημένα»

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στους Σοφάδες για την α’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΚ. Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη – πρόκριση χάρη στα ΣΤΗΜΕΝΑ. Δύο φάουλ… ισάριθμα γκολ από τον ποιοτικό Μάκη Κουτρούλια. Βέβαια και στις δύο περιπτώσεις, η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο πριν καταλήξει στα δίχτυα, χωρίς αυτό να αναιρεί το γεγονός ότι οι εκτελέσεις ήταν ιδανικές…

«Εμπειρίες»

Γεμάτη από πλούσιες ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ και όμορφες εντυπώσεις επέστρεψε από τον Βόλο η ΑΕ Λεονταρίου μετά το σπουδαίο φιλικό με αντίπαλο τη Νίκη. Είναι από τα ματς που οι “κιτρινόμαυροι” δύσκολα θα ξεχάσουν. Μάλιστα είχα τον χαρακτήρα γιορτής καθώς στο ημίχρονο τιμήθηκε ο Γιάννης Παφλιάς, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε για τέσσερις σεζόν τη φανέλα των Νικαιωτών.

«Εμφάνιση»

Εντυπωσιακή ήταν η ΕΜΦΑΝΙΣΗ που πραγματοποίησε η Εθνική κόντρα στο πανίσχυρο Βέλγιο. Ωστόσο έμεινε με αυτή τη χαρά καθώς έχασε στα σημεία. Το θετικό είναι πως η ομάδα δείχνει να ικανή πλέον να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Θα είναι κρίμα αν αυτή η ήττα της στερήσει τα τελικά του Παγκοσμίου της Ρωσίας.

«Φαβορί»

Όλα έτοιμα για τον τελικό Σούπερ Καπ της ΕΠΣΚ που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ το απόγευμα της Τρίτης (5/9). Φυσικά σε αυτή την αναμέτρηση υπάρχει ξεκάθαρο ΦΑΒΟΡΙ κι αυτό είναι ο ΑΟ Σελλάνων. Άλλωστε, πέρα από το ότι τον χωρίζει μια κατηγορία από τον ΑΟΚ, η ομάδα του Θύμιου Σδρόλια βρίσκεται ακόμη αρκετά πίσω στην προετοιμασία της. Πάντως, αν οι Προαστιώτες χάσουν το τρόπαιο θα πρόκειται για… βόμβα μεγατόνων!

«Άποψη»

Κάτι δεν μου κολλάει στη μπασκετική Εθνική. Λίγο οι απουσίες, λίγο τα λάθη και η απειρία του Κώστα Μίσσα σε τέτοιες διοργανώσεις. Κατά την ταπεινή μου ΑΠΟΨΗ, η ομάδα αυτή δεν έχει και πολύ μέλλον στο Ευρωμπάσκετ. Μακάρι να με διαψεύσει. Το εύχομαι από την καρδιά μου…

«Ποιότητα»

Μετά την 4άρα στον Απόλλωνα Λάρισας, ο Βόλος FC έπραξε το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να είναι φιλικά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως ο νεοσύστατος σύλλογος, φέρνει τυχαία τέτοια αποτελέσματα. Διαθέτει ΠΟΙΟΤΗΤΑ στο ρόστερ του και αυτομάτως αυτό τον θέτει εκ των φαβορί στη Γ’ Εθνική.

«Αγάπη»

Δεν λέει να εγκαταλείψει το άθλημα ο Δημήτρης Σακκάς, ο οποίος θα συνεχίσει και φέτος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ήφαιστο. Βλέπετε, η ΑΓΑΠΗ του για το ποδόσφαιρο είναι πάνω από τα πρέπει και μπορώ. Πάντως παρά τα χρόνια, ο έμπειρος μεσοαμυντικός αποτελεί σταθερή αξία…

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

PALAMAS XOROS 2024